Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Sad bas gledam, Bosna dobi grupu koju moze da prodje vala, Kanada, Svajcarska, Katar.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
-
Donnarumma, pravo ono gabeljsko ponašanje na kraju.
I ne samo na kraju :D
-
Srećno dalje braćo
Sent from my SM-S948B using Tapatalk
-
E svaka cast za Bosnu ! Kako mi je milo sto su prosli dalje ! Bas bas bas svaka cast !
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
-
Kakav očajan fudbal u prvom poluvremenu,pogotovo prvih pola sata do šanse mikitarijana i gola milana.
Neka se sad najedu govvana oni koji kritikuju lautara,od bonija i espozita pogotovo u ovakvim...
-
Ima nas da imamo dizele sto po 4-5-6l trose pa nam bude skuplja razlika u poskupljenju kafe, smokija i padte za zube [emoji23][emoji23][emoji23]
-
Živjece ovaj narodhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20260308/37b5b9263e677886cc2d2e1273ab8e54.jpg
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
-
Bolje sipati sad i na nekoj pumpi kupiti kokice za sjutra
-
Bogougodni plivači
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20260120/03fde9b64f634c94a64b32675a02539e.jpg
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Igraće se vaterpolo, a tu imamo bolje šanse.
-
Ilija Vukotić ostaje misterija. Imao je jedan poziv kod Prosinečkog, i nije ni ušao u igru. Sad je imao period u kom nije igrao, kasno je prešao za Ofi. Tamo uglavnom ulazi sa klupe, ali ulazi...
-
U svakom slučaju - ovaj vezni red od sinoć dosta obećava. Vukotić - Bulatović - Adžić - Janković.
Trebaće vremena dok stasaju ovi mlađi, i svakako dok se uigraju. Ne može se očekivati da oni u...
-
to je njihova stvar. ja branim željka odje uredno, al ne vidim problem oko plate. čoek je ubjedljivo najbolji trener ikad u evropi, i sad bi mu redom ekipe dale blanko ček da dodje kod njih. ne može...
-
ja sam odje napisao više puta. ako moram da biram izmedju deja i bogdanovića, uvijek i svuda ću da biram deja.
-
Ne postoji gori igrac od Loncara u univerzumu
Ne prozivajte Zutog jer je on samo pion, no protiv glavnog ne smijete ;)
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
-
Vi stvarno mislite da se Robert Prosinečki išta pita, tj. pita se oko taktike, izmjena, ko će počet i tako to, ali ko će biti ili neće biti u reprezentaciji odlučuje isključivo Savićević. Popričah...
-
-
https://i.postimg.cc/ZKDbdJhS/Gt6p-Fe3-Wk-AAQXHT.jpg
Nije moglo ljepse da se otvori ! DobroDosao Jabari !
-
Nije no kamataš. Muž joj je lerdi.
Ili obratno, nisam siguran, ali tajo je odavno u kamatni biznis.
-
U prvom redu najzaslužniji za klub tokom vijeka njegovog postojanja, ljudi kojima se osušila trava na stadionu,koji su doveli do katastrofalnog stanja terena,jer nisu bili sposobni da je...
-
Brano ne bi bio Brano da je ostao....
Ostali nek pognu glavu...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
-
Osvoji Djalovic titulu sa Rijekom. Svaka mu cast.
-
Kupujem LP grafičku karticu tipa 1650ti može i 1050ti, bitno je da može u malo kućište da stane i da nema jack za dodatno napajanje.
-
Aha,u pravu si,sa onakvim slavljem-ikonografijom...zaslužujete neki bash fini naziv...
-
A opet dovoljno [emoji16][emoji16]
Sent from my SM-S918B using Tapatalk