Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Ja imam podatke za opštinu Budvu (jeste da nije tema Budva) i evo broj zaposlenih po godinama:
2016. - 336 osoba zaposleno u opštini + nepoznati broj sa ugovorom o delu
2020 - 320 osoba zaposleno u...
-
Niko na forumu ne zahtijeva ulazak DF-a u vladu bez lucke bivši DPS-ovac, i moj omiljeni dežurni SNS agitator - massaro.
Fenomenalno.
Vraća se DPS da vam opet ukida račune u banke a vi snom...
-
Ja msm da ste vi promasili temu.
Ovo je tema Vlada 44. Po redu. I njen sastav a ne cijene... cijela stranica je scroll
-
Ja nzm zašto je baš toliko nezadovoljstvo rezultatima izbora.
Ajde, malo je gorak ukus što Preokret nije preša' cenzus, a Joko Tinjalica jes', i malo što ES nije ima' par procenata više.
Ali...
-
Varijante:
PES+Dem+manjine 41
PES+DemUra+ manjine 45 ali da Dritan i Filip odmore u parlamentu a delegiraju druge za ministre.
PES+DF+SNP+manjine 49
DPS/SD+DF+manjine 44
DPS da podrži DemUra i...
-
Vidim, iskulirali ste me. A zar nismo ovo svi cekali? Bar sa ovog mjesta, odje je dominiralo to misljenje. Da tek bez DPS-a i DF-a mozemo naprijed. Etooo, dogurali smo dotle. :)
Takodje, meni je...
-
Iako su mi negdje najblizi ekipa iz ES... nebih volio da budu na nekom procentu blizu 35-40% a bojim se da ce biti jer je izgleda sezona preleta iz DPSa ali i drugih partija uveliko pocela...
...
-
Naravno da mogu da ti kopiraju i list nepokretnosti kao što to često rade sa ličnom kartom, ali i za to treba da im doneseš original na uvid, i to vrlo frešak:) Što opet znači da si ipak morao da ga...
-
Ja mislim da ovakvi poput Ostojića i ovoga gore nisu za zatvor dok samo laju, tj. dok direktno ne ugrožavaju nekoga, ili ne šalju konkretne prijetnje.
Prije su za psihijatra.
Naravno, ne smije...
-
Jedna od najdublje tragičnih rečenica koju sam čuo. I zaista razlog da shvatimo da postoje stvari pored kojih sve političke razlike, profilacije, propaganda, takmičenja i nadgornjavanja, ostaju...
-
Ваљда је Мило у Бар добрио 46 гласова више од Јакова.
Локални избори су иначе потпуно другачији од парламентарних или предсједничких, а све листе у Бару, а било их је доста, су уназад неколико...
-
Pored živog Vučića koji gazi Srbiju triput gore nego što je ovaj gazio Crnu Goru, a gazio je za udžbenike, besmisleno je govoriti o padu posljednjeg diktatora. Možda je najdugovječniji aktivni...
-
Ja ne trazim rjesenje za to. Politika je takva kakva je. Ja zelim da se svijest naroda promijeni u pravcu da ne budu vise gomila servilnih idiota koji na politicare gledaju kao na spasioce kojima...
-
Mislim, svaki izbor u demokratiji je između manje i više lošeg. Idealni kandidati ne postoje i koji glasač ih čeka da im pokloni svoju političku nevinost ostaraće kao usjedjelica.
Treba tragati za...
-
Moja greska ipak, cim mu procitah druge postove jasno mi bi :D
-
Crna Gora ide u nestanak? Sudeći po tome kako je protekao izborni dan, a i izborna noć, rekao bih da Crna Gora dobija šansu za opstanak.
-
Sad bi krucijalno bilo da omladina ne krene da nosi na ledja Jakova. Treba budno pratit pa kaznjavat. Bice i preokret ili tako neko na parlamentarne. Oslobodite se bratici ne mora se vazda ista...
-
I dalje nisam zadovoljan
Milo i mandic 54%
Mora to jos dolje
Послато са SM-F926B помоћу Тапатока
-
-
Ne, fakti su da je DPS uradio sve što je mogao da ovu državu uništi. Od sveprisutne korupcije i krađe na svim nivoima društva, preko potpirivanja podjela koje i danas vidimo, preko pitomljenja u...
-
Tu je osnovna razlika između mene i tebe. Ja mislim da je potpuno jasno da je DPS antidržavna i antievropska grupacija, možda čak i više nego DF.
Nema te političke grupacije koja je više štete...
-
"Ukrsteni semafor" i kako god jos zvali taj fenomen pisanja kazni je posredno zakljucivanje i nije neposredno opazanje prekrsaja. Zato se i ne pojavljuju na pretresu
Sent from my iPhone using...
-
Onda te vjerovatno terete za 143 a ne 42. OSL ce svakako sudu morati podnijeti zahtjev za sudsko odlucivanje a kao dokaz ce vjerovatno navesti taj zapisnik prijavu. Naravno ti ces tvrditi da se na...
-
Omce upon a time, bila sam u sličnoj situaciji. Skretala desno na zeleno, na sljedećoj raskrsnici me zaustavio policajac i rekao mi da sam skrenula na crveno. Rekla da nijesam, on me poslao kod...
-
Ja znam da je to URA-in plan, ali mi ne zvuči realno. Oni su partija koja u godinu dana zapošljavanja po dubini nije uspjela svoje biračko tijelo da uveća, a sad misli da će privući "razočarane" DPS...