Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Nisam ja gleda vecu muku oko snslazenja za prenos. Bio sam im sedmi igrac ako ne sesti trudom.
Ide brejk, rekoh li? [emoji3]
-
Vodim te na pice, ne obecavam nista posle [emoji23]
-
Jedan komentar samo...
Put od aerodroma do N.Bgda da se nazove:”Bulevar tivatskih mučenika”
:joy:
-
zašto bi morao bilo ko da javi, ono dođe čarter avion sa 90 istetoviranih likova koji ne mogu policiji da kažu zašto su došli, smišljeno ih je poslao da bi bili vraćeni kako bi on eto imao razlog da...
-
Kolko na Vučića isto tolko se pokakim i na članicu EU koja ne izdaje vize CG studentima u ambasadi u CG nego samo u BG.
Toliko o (realnom) tretmanu CG od strane EU (članica).
[emoji35]
Sent from...
-
https://i.postimg.cc/Ssp53gD9/IMG-33b59aa94664f25289412035ad878304-V.jpg
-
Veliš li - ko yebe Ljalja
-
Ovo ti je zasluga stranih, inace bi prosli kao iz 3,14cke.
Naivan zvalavi, da posalje stado BIL-ova carter letom a cijelo primorje CG pod opsadom.
Bas me zanima reakcija nasih novinara.
-
Posla bi mu delegaciju da ga doceka u kupace i borolete sa peskirima oko vrata kao onda kad je Krivokapica docekao ona njegov jazavac u iscijepane farmerke
-
E da ima CG novinara pa da mu dignu pritisak na konferenciju, no...
Sent from my 2510ERA8BG using Tapatalk
-
Fora bi bila da objave da nije bilo ni planirano da ga iko sačeka.
-
Ja, da sam predsjednik CG, zabranio bih mu dolazak pa neka se zajebava kod kuce.
-
Misliš tvoja dnevna doza ti si mu jedini ostao. [emoji1787]
Nego ne kontam čarter let 90 bezbjednosno interesantnih likova pokušava da sleti ođe.Da nije sve to malo sumnjivo.
Poslano sa mog...
-
-
Pa jer je normalizovano ovakvo ponašanje, i vrlo često se ponavlja pa svi navikli. To nam je nova realnost. Sam si sebi objasnio sa "mislim da mu ne treba pridavati na značaju" a zapravo, možda i...
-
Ma ja ne mogu taj njegov ruralni glas
-
Prvi put od kad znam za sebe da je u ovom terminu, izmijenjase se planovi
Podje familija na more bez mene, ne vodim ih na neki rodjendan, znaci na crnu listu sam od danas:)
Sent from my...
-
Kad pomenu sex & opekotine ne mogu da se ne sjetim kad u zanosu sa jednom, spuštih desnu ruku na full naloženi Smederevac. Sva sreća te je to bilo posle 10 rakija, pa da rečemo da sam bio blago...
-
Nisu tu samo zgrade, pa svako ko je podizao kucu je podigao kako je htio, samo onaj prvi red do mora lici na primorski ribarski gradic a ostatak grada nista drugaciji od sjevera
-
Naknadna pamet magarcu pod rep
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Lawyers for Gilgeous-Alexander reportedly sent a cease and desist to Underdog Sports after the company used Gilgeous-Alexander’s name to try and sell a board game that poked fun at his style of play,...
-
Ako je negativna reakcija na nešto dokaz da je to nešto istinito, da li na isti način tumače Psihopatina mentalna cijepanja kad ga neko odalami po ušima? Inače se ova boleština od organizacije...
-
Veli jesmo li mi njima uveli sankcije Rusiji ili oni nama. Nisam znao da je retardiranost progresivna...
-
Nemojte ga,mora da skuplja glasove,vrijedno radi. Bliže se izbori.
Ovakve poput njega i pipuna je najbolje opisao Sula Radov.
Pitali Sulu Radovoga:“Ko je loš čo’ek?“
Sula odgovori: „Onaj koji...
-
Evo kako je to bilo......