Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Covjek prica da se kod nas ugradjuju previse u invsesticiono zlato i da ne kupuju kod nas ako imaju sansu da kupe nedje vani...
-
E ali nece ovi odje da ti prime ako nije kupljeno kod njih ili njihovih partnera
-
Ne bi ga platio sad 3000+ po kvadratu pa da imam sto hiljada mjesecno, kucu napravis kao gospodin, moze se nac plac i dalje samo treba pokucati na par vrata ne gledat ove oglase. A kucu mozes da...
-
Prije dvije godine povećali sa 150 na 450.
I najavljeno je da ih neće jedbo vrijeme povećavat.
I za takvu penziju dovoljno je 15 godina staza
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Kad čo'ek čita komentare reka' bi greote nemate leba da jedete vi što izdajete stanove. A ne prdite časti vi, imate po ko zna koliko nekretnina stečene na ovaj ili onaj način. O cijenama neću da...
-
Jeste razmišljali o ideji da vam uplaćuju kiriju a žive neđe drugo?
-
Pa da, kad cujem 'nije skupo' a pricamo o 630K EUR, da se coek najezi.
Da smo u deluxe naseljima Francuske, Spanije, Italije, Grcke, Kipra i sl. i da pricamo o vili od 400m2 koja kosta 600K EUR,...
-
Bogami te lažu te kolege kad kreću [emoji846]
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
-
E za ljekove im trebale ove cijene.
-
Putevi su korektni. Mozgovi nisu.
-
U Erste banci bi ti poslije 2 godine u tom slucaju (naravno ima tu jos faktora) dali neki manji kredit. Mislim da ti je najbitnije da kada uzmes taj prvi kredit njega otplatis kako treba i da ces...
-
Degenerisanje next level
Juce, s familijom u kola, vozimo se jednosmjernom ulicom i u susret iz jedne jednosmjerne skrece u drugu (oba puta krivim smjerom) covjek i staje ispred mene i grana da se...
-
Kako je to ranije teklo glatko, svaki predlog prolazio, jednoumlje i dizaci ruku
-
mislim da je vaslije carapic do sad povukao svaki predlog zakona koji je dostavio. covjek iz vladajuce partije...
-
Mislim da jesam.
izdaju stan na dan, svaki dan ciste i rade oko njega, placaju racune i na kraju im ostaje 850 a mogu da ga izdaju za 550 i ne rade nista oko toga.
znaci da je njihov rad i...
-
Nikad krov više na kuću ne bi stavio. Samo ravna ploča (sa padom od 1 do 2cm na jednu stranu zavisno od površine)
Odradiš hidroizolaciju gore i staviš pergolu ako nisi opasan kućama okolo. Da uživaš...
-
Ja sam radio sebi tako, nije nesto jeftinije. Mada, dascao sam plafon a ne gips. Zima 21/22. Mala je ovo povrsina bila, relativno,oko 50 kvadrata. Uglavnom, grede i daska, obrada iste(blanjanje i...
-
Znam da su dolazili iz opstine kao zvao neko da vidi moze li se spojiti put, nego se iznenadih kad vidjeh poljanu ona drveca iz 1965 godine posjecena, a spasise ljubovic onaj kamenjar onamo pih e...
-
Zavisi od djelova,ulja, sta ces i kako.
Od nekih 60 pa na dalje.. :))
-
50 eur
Sent from my SM-N980F using Tapatalk
-
Dje su ovi dezurni dusebriznici sto spavaju na temi o Rusiji/Ukrajini a ovdje ih nema da osude agresorske napade? Nego poslodavac uredjuje za koga se siri propaganda.
Послато са SM-F946B помоћу...
-
Samo cu ovo ostavit' ovdje, bez komentara. Pogotovo za bracu Hrvate.
https://i.ibb.co/rvp0By1/F9e-I7-BYWAAAy7n-T.jpg
-
Pauka treba privatizovat. Dat nekome na % da radi. Kako bi se sve regulisalo u 20 dana svjesni niste...
-
Sve ti govori kakvi su to ljudi kad im je Veljovic obezbjedio krov nad glavom, tako da, samo neka pjevaju, sto duze svi zajedno. :)
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
-
A bi ti sigurno, vidi se da se razumiješ u savremeni biznis i marketing.
Kao što reče kolega iznad, ovo su baš mogli da iskoriste za gratis marketing, bukvalno im se sve namjestilo. Mogao je neko...