Search:
Search took 1.00 seconds.
-
realno, trebalo bi poceti da te placamo
-
Oko 38 eura u okov jedan komad
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
-
Pitanje oces li ih i naci u radnji, najprije da ti neko to napravi.
-
Evo na pretragu https://knezevicalu.me/staklene-tus-kabine
S tim što nisam nikad vidjela da taj mehanizam na točkiće rade dolje, već gore. Imaju opcije i sa šarkama da se vrata isprave skroz ili da...
-
-
Vidi, on je posumljavao zemljista o kojima mi mozemo da sanjamo. Zavrsio je postposumljavanje i predavao posumljavanje na najstarijem sumskom univerzitetu. I, evo, srecna okolnost za nas je sto imamo...
-
Za ove što su im mjere neustavne... Jeste li čitali ustav?
,,u odzivu na ovaj poziv niko vas ne može sprečiti", tako je pisalo u nekoliko poziva za odsluženje vojnog roka koje sam ignorisao, no na...
-
Definitvno smo imali srece sto nas je Rasko zapaao.
-
To da je sigurno original se može mačku o rep okačit...
-
Na Crnu Goru, HBO GO preko mtel-a što se dobija uz mbox
https://hbogo.me/serije/lagodan-zivot
-
Opatija je malo više posh ljetovalište, Rovinj je najturističkiji, ali ima ponešto za svakoga, znam da je bilo relativno pristupačnog smještaja i hrane čak i u starom gradu. Rovinj je ljepši, ali je...
-
Istra je sjajna. Ne znam što te konkretno interesuje, ali meni je unutrašnjost Istre mnogo bolja od primorskih gradova.
Rovinj je standardno super grad, ali dosts turistički.
Pula ima malo...
-
Tićo-san.
6 Crnogorske udarne 6
067 445297
-
Ja odavno ljepsu salatu nijesam vidio. :D
-
Bas mi je drago.
I mi smo uzeli jedan bracni, drvo bijeli za gostinsku sobu. Stvarno odlican.
-
Ne. Nego ubjedjivanja tebe i ostataka ekipe da vam je prica crna nevidjeno.
Ko god je nesto postovao, kao hijene se pojavite sa relativizacijom price sa linkovima sa raznih provjerenih i...
-
Ako si gledala onaj iz ozloga bračni on e jedini ok, ako si gledala one dolje u suterenu, zaobidji, nama se jedan pred očima raspao.
Vidi u Senic u Zetu, imaju drvene krevete od Brijesta iz Berana.
-
Ma pođeš, tražiš im garanciju da se tako nešto neće desit i ćao. On ako ispuca, ispucaće za mjesec-dva maksimalno, pogotovo što je sad toplo vrijeme.
-
Zovi NTC i pitaj za cijenu. Oni imaju veće kombije.
Montena ima kamione, tako da neko sigurno može samo j epitanje cijene.
-
Radi (ko ima kombi veći) al ce ti uzet bar 20€ ako ne i vise
-
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20210528/e2a0b50c31144b83169e00b528738679.jpg
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
M.... Bulatovic?ako je on,nikad pare vidjet neces...mozes da mi se javis na pm. ako je on, rijesicu ti problem bez pare i dinara...
Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
-
fantazija kako se svaka ova tema odmah pretvori i udri po zrtvi...kako vala boze nema u zakonu sam pa' sam se ubio brate,bitno je da ste svi vi prepametni i preiskusni,vama ni cigance ne bi izvuklo...
-
Svi mogu da placaju pa cak i jako ugrozene djelatnosti koje jedva prezivljavaju ali advokati ne zele.
Svi znamo koliko naplacuju i da u krv i da imaju posla. Nadam se da ce drzava istrajati bez...
-
Neka ga ovdje, predivni stihovi:
Domovina se brani rekom
I ribom u vodi
I visokom tankom smrekom
Što raste u slobodi
Domovina se brani cvetom
I pčelom na cvetu