Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Trenutno igra potpuno nenormalnu sezonu u kojoj je za sad u ligi
3 strijelac
3 skakac
2 asistent
4 kradljivac
1 po procentu suta za 3 poena
ali nije KIA MVP Ladder
-
Da nije ko uzimao kolace u manastir Zupa?
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20250124/49c2b5601d0026a63af78225e96b5309.jpg
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
-
Dako prvo krenu da iskontrolišu svoja privatna vozila đavolje nije registrovano da ne spomenem da ih je gomila bez tablica...
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
-
Da ne pisem svima posebno carinu regulise amazon https://uploads.tapatalk-cdn.com/20240830/ccce0119f5ddb78834655a16c003b30a.png
-
https://i.postimg.cc/T2VJDDtv/0nsjxhbp6xed1.png
:sick:
-
Kako besplatno?
EV su najveca prevara. Pa izmisljeni su zbog zivotne sredine, zero emission, je li?
-
Ali, brate, on je fizicki ZMAJ! Iako je mator. Neka prica ko sta hoce, on je protiv Sinnera trcao kao zec. Njega je Janik rasturio, jednostavno, jer je fizicki jaci, udarci su mu gromovi. I,...
-
Reklo bi se da je Konors mnogo bolji izbor zbog slicnog temperamenta i senzibiliteta. Ali, kao sto ti rece, Vajda je bio susta suprotnost, pa ga je digao sa najveceg dna u njegovoj karijeri. Doduse,...
-
Davala se jedna emisija Bizarre human body around the world. Ljudi koji se rode sa nevjerovatnim rascjepom usta, nosa, dobroćudnim tumorima koji rastu, mutacijama... I to je kreacija. A ljudi pate,...
-
Htjeli ste u evropu. Eto vam ga sad.
-
Žao mi je Milojevića baš.
Śećam se da dok je igrao za Budućnost da sam mu tražio autogram a on se nasmijao, mislio da se sprdam.
Tada sam mu rekao da je najbolji igrač.
R.I.P. legendo!
-
Nismo ali nas ne cude ta njihova pravila. Sjecam se da sam prije nekolio godina htjeo da platim neke racune za tv i komunalije i trazili su mi maticni broj. Haha, samo sam ih pozdravio. Ali kad se...
-
Posle 100 godina dadoh sansu opet bureku sa mesom kod Vukcevica, e kako je los sto je ono. Sve luk, mesa u tragovima.
Послато са M2002J9G помоћу Тапатока
-
SJUTRA NA IZBORE SVI BROJ 2 !
DA SE RIJESIMO KUGE NAKON 30 GODINA !
-
Hahaha bogami nije. Ja odje zivim i radim i ovoj drzavi placam porez.
-
Pa sto nije ostala ođe no je pobjegla 2000km ako joj je bolje ođe?
-
Drobovi, srce, oci, jezici, bubrezi, mozak, glave, pluca, muda...kako mozete da jedete to?
-
Teniski svijet to spoznaje, on je GOAT po svim parametrima. Nema on konobare na putu do finala, no od svakoga igrača uspijeva napravit jednog.
Toliko je dobar, nemoteme zebavat. Kakvi su hejteri...
-
ne znam kako to povezaste sa tablicama, ali auto oglasi su odavno instagram za automobile...na sliku ribaaaa uzivo nidje veze.... zato kad nadjete auto koje vam se svidja, odete, bacite pogled, ne...
-
Kulirajte blavorka-debilka-sinjore mora da radi nedje kao strazar pa mu je dosadno i onda ne zna sto ce od sebe pa covek prepisa analizu sa sajta nije se potrudio ni rijec da promijeni i onda...
-
Shvatamo da ne voliš Jokića ne moraš više dokazivati zato ti je heroj trenutno najači nabijač statistike djedurina Lebron sa svojim Lejkersima na izvanrednoj 13 poziciji
-
Šta je ovo s ovim otpadima, izgleda moraš da kumiš i moliš da bi ti prodali neki dio, kako su se ljudi ubezobrazili.
Trazim elektricnu diznu od 81kw i svi govore javicu ti za 10 min, niko nista,...
-
Sada će zapravo da nam objasne kako je ES bio usmjeren da Crnu Goru bači ekonomski na koljena, a tu se ostavlja prostor Srbiji da širi uticaj. To je priča koju DPS plasira uoči lokalnih izbora. Ne...
-
Nismo izgleda gledali istu debatu 😁
Kuku kakva je ovo priča 😁