Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Ja uzeh laptop koji je na valeprodaje 450e + pdv a u maloprodaje 599e.
Prvo su ga spustili sa 599e na 460e.
A onda je na tu cijenu išlo 30%.
Na kraju je plaćen 355e.
16Gb rama, procesor i5...
-
Pipun je sinoc pokazao zasto je dostojan svog nadimka.
Zalosno je da za onoga glasa 10-15% ljudi.
Becic klasican politicar koji veze s mozgom nema, samo zapjeni na DPS i mlati postapalice o...
-
Ima li da se potpiše kakva peticija da Momo Koprivica nikad ne gostuje? Eventualno da se neki neprekidni duel između njega i Milovića organizuje, da ih popere ispred izgašene kamere i da pričom udave...
-
Nemojte o zastavama kumim ve kapom, iste me apsolutno ne interesuju a drago mi je i što sugrađane Srbe sve manje žulja i crnogorska crvena zastava :)
Juče sam bio u kafanu sa 10 Srba što poznajem i...
-
Jaooo staba dps-a, greote od ove skupine... Lomiju se gade ovi ljudi, potpisujem.
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
-
Kakav post.
Moram ga okacit.
Ovo treba da se pinuje - ovo je citava ova tema u tri kratke recenice:https://uploads.tapatalk-cdn.com/20230330/d5c4fb5ef9b13d578155d319bc55a869.jpg
-
Sta god pricali za Zdravka , al doveo je Jakova i Spajka, koji su sami srusili i Mila i Mandica. Za to mu hvala (uprkos svim glupstima koje je radio).
-
Ljudi ovaj Nikolić, ovo je zastiđe. Zamisli, odrasla osoba a imitira gestikulacijom vođu i pokušava da i glasom to imitira . Kakav gadluk, znači ovi DPS puleni šiju i Vučićeve poltrone.
-
Bečić be like
https://m.youtube.com/watch?v=NSHOPHOPjaI
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Diktator je satjeran uza zid, car je go.
On vise nema poteza bez da odugovlaci svoj politicki kraj.
Potez po potez, igraju se s njim kao s misem, on bjezi iz coska u cosak, ali jos par poteza...
-
Svaka cast Krivokapicu. Zeljeli smo promjene, zeljeli smo eksperte, zeljeli smo vladu bez DF-a, eto, dobili smo sve!
Chill out now... :D
-
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20201105/d271c8aa420ef059106d2b95e8f68931.jpg
Sent from my Mi 10T Pro using Tapatalk
-
Nemam pojma ko su ovi ljudi ali ako su Manda i Medo protiv, ne sumnjam u kvalitet istih.
-
kakve veze ima to što su vjernici? nećemo teokratija postati sigurno. da oni rade dobar posao i da pokušaju da ovu državu malo dignu iz blata
Tapatalk
-
Ahahahaha
Evo ga. Aktuelno.me i borba.me duvaju u istu tikvu. Podržavaoci DPSa na vlasti brane DF na forumu.
Ja ovo ne mogu više. Ovo postaje crni humor.
Sent from my POCOPHONE F1 using...
-
ugasio bi ih on kao sto je Lomija ugasio vrlo lako...al covjek je bolestan i ko zna sto ce biti sa njim a ovi svjestni situacije da sad ne moze da djeluje su se vratili na fabricka podesavanja......
-
Ako Zdravko Krivokapic napravi vladu i dobije podrsku a MMK ne budu u toj vladi to ce biti najveca pobeda Crne Gore u zadnjih ko zna koliko godina...
Nejasno mi je, da iko normalan moze da brani...
-
Ma kakvi. Sad jaucu a kad dodje glasanje za vladu nece smjeti protiv.
Nego se nadaju da bukvalnim bljuvanjem po covjeku koji im je donio pobjedu mogu sve da mu zgade pa da sam digne ruke od cijele...
-
Obicno koprcanje trija fantastika, u vladu ne mogu, e sad rade ono u cemu su najbolji, srozavaju se na nivo splacina i krece pljuvanje po Krivokapicu...
-
Kakva su ovo *****, da ima naroda da ih isklepa nedje
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
-
sledece izbore vise glasova krivokapic no cijeli DF.
-
Hebe lud zbunjenog.
Ne sjecam se odavno ovako ludih vremena.
Pomalo mi je zao ZK. Mislim da je posten covjek koji zeli da od CG napravi bolje mjesto za zivot.
-
Evo primjer moga brata, on kupuje svake dvije godine flagship model Iphone-a, stari telefon da zeni , a ona starijem djetetu, a starije dijete mladjem djetetu. Dakle najmladje dijete sad koristi...
-
Đe je i što radi Darko Sukovic, ko je sledeći gost u živoj istini?
Kakvo će sad osipanje u dps da nastane, ako bude dobre volje da se rasformira ovaj dosadašnji sistem.
-
Prodajem kisobrane, inbox. <3