Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Zamisli imas preko 9 godina i vjerujes Donaldu Trampu. Jezivo.
-
Ovi protesti su kristalno jasni i svode se na četri zahtjeva. Ispunjavanjem tih zahtjeva prestaju i protesti. Bitno je pomenuti da su se studentima pridružili advokati i poljoprivrednici koji su, za...
-
Jedno je imati vjeronauku kao opciju u skolama a drugo kao obavezan predmet. Nikad, apsolutno nikad ne bi trebalo da bude obavezan predmet.
Kao izborni slobodno, ko zeli neka upise djecu i neka...
-
Uh.. Kako crna priča i to od likova koji su možda tek skoro pogledali Ghost in the Shell, Redline ili bilo koji od Ghibli-ja..
Prosto, možda je priča tj. setting vrhunski ali i mene je odbojan...
-
A linija nije nikako biznis linija, u pitanju je budžetska - overall linija sa dosta kompromisa. Biznis linija je Note. Ali svakako, interesuje me po čemu je to Samsung za "za biznis zakon", u odnosu...
-
Danas sam i ja sa simptomima...bila do covida...pluća čista za sad, dobila temperaturu dok sam tamo čekala (pola sata mozda, šestoro je bilo ispred mene) 37.5, glavobolja, kosti tj kukovi, koljena,...
-
Moja baba primila drugu dozu jutros Pfizer-a, nikakve reakcije.
-
O jadu smo se zabavili sa zamjenom ekrana za mi 9t..to su bile cifre od 150+ eura...cak i kopije ekrana za po 150 eura.
Jedva nadjosmo za 80 eura.
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
-
Zavrsih Orphan Black. ODavno nisam gledao seriju koja od prve do poslednje epizove drzi tako visoko kvalitet i tu neku intrigu.
Glavnoj glumici skidam kapu. Nevjerovatno.
E da, isto tako,...
-
Aooooo, koliko bisera
https://www.youtube.com/watch?v=8yWp-Byg0Sc
-
Ja mislim da bi oni vidjeli problem u bilo kojoj crkvi, ne samo privatnoj DPS koja bi htjela da im se zove Crnogorskom pa jos pravoslavnom....ovo kazem jer koliko ja kontam (a ako člitaš postove...
-
Kad mi kazu 'kako ti crnogorac si moga glasat shiptara?'. Reko kako ti sto ti je dijete gladno mozes glasat Mila?
Nadam se da na iduce izbore cemo jos napredovat i necemo profilisat kandidate po...
-
Samo želim ponosno da podignem crnogorsku zastavu a da ne budem označen od srtane Srba kao Šitar, Ustaša, Balija itd itd a od strane Crnogoraca kao DPSovac.
-
Što nas ložiš? [emoji22]
Sent from my HD1903 using Tapatalk