Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Što se okomio na dokazane opozicionare i časne SNPovce zna li se?
https://www.vijesti.me/v/698857?utm_source=vijesti_android&utm_medium=app_android&utm_campaign=vijesti_share_counter
E što radi...
-
Zar miss multimedia nije Boris Bogdanović?
-
Ako bi na karnevalu spalili smece kao problem grada, da li bi to spaljivanje bila dobra ili losa stvar?
...
-
Ali svaki mora da se izreklamira javno da napusta stranku da bi ga imali u vidu ovi drugi kad budu osnovali novu stranku.Sve moralne gromade.
-
mlatio je dok nije prihvatila da se uda za njega.
ja se toplo nadam da njega noćas mlate, dok mu svaki dio tijela ne postane modar. pizda odvratna jedna
-
Ođe se samo ocekuje od Drzave da sluzbenike njihove koji su dali dozvole,primili novac da zmure,citav lanac inspekcija ,sluzbenika, agencija ljudi koje su dozvolile da se ovo izgradi ,koji gradiliste...
-
Pritom ih u te iste bolnice nema skoro nikad jer rade u neke privatne a ovamo po 2-3 hiljade, ljepota vala
-
Uzorak istraživanja - radnici epcg, cedisa, rudnika uglja i opštine Nikšić, zaposleni u zadnje 3 godine.
-
Jel zdravo krilo? [emoji16]
Zar nije ona samostalni poslanik poslije one citave drame sa Spajkijem?
-
Jedna lijepa vijest za žitelje Podgorice. Na Google maps su ucrtane autobuske linije. Provjerite u pretrazi odlazak na neku lokaciju, nudi vam kojim autobusima ide.
U narednom periodu će se i GPS...
-
Nije ti ovo dobro. Dakle, ovako je to bilo. Kupio za 1650. Prodao za 1250. 400 su gubici na mrezi.
-
Mogu da shvatim da neko nema volje da odgovara na ta pitanja,ali mislim da nije korektno to ponašanje.
Izdvojiti pola sata ili sat i neće vas “uznemiravat” narednih 10 godina najmanje.
Ne cudim...
-
Gotovo ljeto, samim tim sada idu i (kulturna) dešavanja namenjena i lokalcima [emoji16][emoji23]
Elem, Budva, 18.11.2023 god., amfiteatar srednje škole ,,Danilo Kiš" sa početkom u 20 časova...
-
https://i.postimg.cc/ZK1fmPym/IMG-20231004-170430-01.jpg
-
Slušam nešto ovog Jadova koliko puta kaže "ja" kad javno govori. Još veli nešto kako je transparentan i kako svi znaju njegove stavove pa veli da to znaju i "moji" međunarodni partneri. Nisam znao da...
-
Smaraš [emoji846]
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
-
Nešto mi čitanje epske fantastike nema previše uticaja na utisak o ministrovanju koje je bilo katastrofalno. O kimtinuiranom promovisanju četništva da ne govorimo. Mada, i četnički antifašizam je...
-
Sad nema kad, počinje na posao. Ali dogodine sigurno... ako bude mogao da koristi cijeli odmor.
-
Jesu li ovo na proputovanju za Kosovo?
-
Krf trajektom iz igumenice, znam da je imalo vise linija i jeftinije bilo nego iz albanije, u sarandu je bio dobar mussel house, riblji restoran, cijena kao kod nas ali ne i tako dobro kao kod nas....
-
Imamo trajekte
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Russian military
2021: 2nd best army in the world
2022: 2nd best army in Ukraine
2023: 2nd best army in Russia
-
Ljudi, đe je i što radi Ramzan Kadirov? Brani li vožda?
Ili čeka da vidi ko je gornji pa onda da se opredijeli ka lucke?
-
Čuš Bizbi da prospe glas. Prvo za dps, pa df pa sad za es. Da ikako može, za Vučića bi glasao u CG.
-
Kulminacija ovog ludila na političkoj sceni Crne Gore će biti kada Dritan zaigra šotu na Milojkovoj svadbi. Zapamtite moje rijeci.