Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Imas pp
Poslano sa mog SM-S938B koristeći Tapatalk
-
-
Ко чита тему а не јавља се, нека стави + или тенкс. Знамо да вас има. Чисто да се види колика је и даље популарност.
-
BMW je to, uvijek ima po nesto.
-
Nisi neki radnik [emoji23][emoji23]
Ja na 4,5% isto digao, sad imam usmeno da će biti manje :)
-
A ja bi poručila našim i starijim generacijama da ne dijele u ovoj zoni mlađim generacijama nikakve savjete imali ste i imate i dalje svoju priliku manite mlađe dako se ne izgube. [emoji1787] Jes sve...
-
Sve to mozemo mi iz fotelje, fast responde heater, grijaci brisaca i to.
Nego, reci mi, za koliko je pao range?
-
A što meni znači ako sam dobio 360 € coupon bundle koji moram potrošit za 25 min?
-
https://i.postimg.cc/ncJDDRxg/IMG-3555.jpg
Oprostite.
-
-
sreća te je tvoje mišljenje irelevantno....a imaš pravo da ga imaš...SPC negdasnjem stanovniku mome a i tvome djedu i pradjedunije bila odvratna jer nije znao da postoji...od 1920 i neke kad se...
-
A nisam znao da su u medjuvremenu ljudi koji ispaljuju za dekante i pare dobili status moderatora ili cak mozda i bili tad ?! Ne snalazim se bas najbolje.
Mogu li kako da se samobanuju ili je...
-
Morao sam mu thanks opalit :joy::joy::joy::joy: Nazalost, nisam ucestvovao u ovom cirkusu, ali ko god vjeruje u ovu bajku o placanju lajkova i potvrdama, dovoljno je reci: mogli ste svaki dan isti...
-
mene samo zanima statistika prekinutih prijateljstava? i koliko kumova više ne priča?
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
-
Ime definitnivno Traffik, a nadimak Rafo.
-
Svuka' se kondom?!?! Aooo,neđe ti vazduh ulazi,moj Tripi.Da je puka' pa da relem zbog obdarenosti,ovako...
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
-
Bravo Trile. Ovlažili ponovo. Dostojan!
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
-
Zaljubljena u crnogorsku nošnju. :heart:
...
-
Sine,shto se deshava sa tobom,prvi si kojeg chujem da voli te pepeljare???
Nekad davno,godine...bolje da ti ne govorim koje,slomio sam se oko jedne balerine da vidim je li istina da stezu ka...
-
6 x izlazish sa njom i jedva se povataste,a bjezi ne javljaj se do ljeta,popizdio sam sad!
-
Ova zadnja mora da je prelijepa.
-
10 cevapa u pola s lukom.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20210324/ec0e6bfc916b6880e145699c9369cded.jpg
Valjaju li?
-
-
Neka se izvinu samo javnosti i toeto.