Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Ima li logichnog objashnjenja za tako neshto...ko je mogao da garantuje tim ljudima da se nece tako nagrditi?
Bjezish od svakog na 5 metara a srchesh iz iste kashike,srece mi od kad se probudih oko...
-
A jel ti kapiraš da to važi u regularnim uslovima, da je sad praktično vanredno stanje? Zakoni i propisi se ne primjenjuju isto.
Paradoks vanrednog stanja:
Odloži se plaćanje kredita: super...
-
I da dodam još jedno: Ovo sa spiskom samo potvđuje koliko ljudi pojma nemaju šta je JAVNI INTERES.
Istorija je pokazala da se sa ovakvim krizama demokratski sistemi značajno neefikasnije bore u...
-
Salis li se to ? U ovakvoj situaciji pricate o privatnosti, adresama, 800 ljudi umrlo u Italiji. Da ikako moze, GPS bih zalijepio za svakoga
-
Evo Vujacici su se ponijeli užasno neodgovorno, od njih je praktično krenula zaraza (po zvanično potvrđenim slučajevima). I đe ste vi viđeli linč? Ljudi su piskarali po netu gluposti, i šta sa tim?...
-
prc
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20200321/11c4ddb7aa9a9e5334cb023138c66e9b.jpg
-
Један огранак банке у цг није организовао традиционалну забаву за своје запослене за 8. март у црној гори због ове ситуације а оправдавају се људи којима је гузица жељна пута па иду по бијелом...
-
Confirmation bias is the tendency to search for, interpret, favor, and recall information in a way that confirms or strengthens one's prior personal beliefs or hypotheses. It is a type of cognitive...
-
O čemu pričaš ti?
Ljudi su ispali potpuno neodgovorni i njihovo ponašanje, prije svega postupak je za svaku osudu.
Stigli su sa puta u četvrtak veče, u Podgoricu. (alternativnim putem)
U petak...
-
Meni djeca ne idu u školu od prošle srijede. Ja im zabranio, svi mi se smijali.
A ovi lagano pravo iz ESP djecu u školu.... mislim.
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk