Search:

Search: Search took 1.00 seconds.

1. Replies
    9,559
    Views
    1,072,727

Poll: Ima li logichnog objashnjenja za tako neshto...ko...

Ima li logichnog objashnjenja za tako neshto...ko je mogao da garantuje tim ljudima da se nece tako nagrditi?
    Bjezish od svakog na 5 metara a srchesh iz iste kashike,srece mi od kad se probudih oko...
  2. Replies
    9,559
    Views
    1,072,727

Poll: A jel ti kapiraš da to važi u regularnim...

A jel ti kapiraš da to važi u regularnim uslovima, da je sad praktično vanredno stanje? Zakoni i propisi se ne primjenjuju isto.

Paradoks vanrednog stanja:
    Odloži se plaćanje kredita: super...
  3. Replies
    9,559
    Views
    1,072,727

Poll: I da dodam još jedno: Ovo sa spiskom samo...

I da dodam još jedno: Ovo sa spiskom samo potvđuje koliko ljudi pojma nemaju šta je JAVNI INTERES.

Istorija je pokazala da se sa ovakvim krizama demokratski sistemi značajno neefikasnije bore u...
  4. Replies
    9,559
    Views
    1,072,727

Poll: Salis li se to ? U ovakvoj situaciji pricate o...

Salis li se to ? U ovakvoj situaciji pricate o privatnosti, adresama, 800 ljudi umrlo u Italiji. Da ikako moze, GPS bih zalijepio za svakoga
  5. Replies
    9,559
    Views
    1,072,727

Poll: Evo Vujacici su se ponijeli užasno neodgovorno,...

Evo Vujacici su se ponijeli užasno neodgovorno, od njih je praktično krenula zaraza (po zvanično potvrđenim slučajevima). I đe ste vi viđeli linč? Ljudi su piskarali po netu gluposti, i šta sa tim?...
  6. Replies
    9,559
    Views
    1,072,727

Poll: prc ...

prc

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20200321/11c4ddb7aa9a9e5334cb023138c66e9b.jpg
  7. Replies
    9,559
    Views
    1,072,727

Poll: Један огранак банке у цг није организовао...

Један огранак банке у цг није организовао традиционалну забаву за своје запослене за 8. март у црној гори због ове ситуације а оправдавају се људи којима је гузица жељна пута па иду по бијелом...
  8. Replies
    9,559
    Views
    1,072,727

Poll: Confirmation bias is the tendency to search for,...

Confirmation bias is the tendency to search for, interpret, favor, and recall information in a way that confirms or strengthens one's prior personal beliefs or hypotheses. It is a type of cognitive...
  9. Replies
    9,559
    Views
    1,072,727

Poll: O čemu pričaš ti? Ljudi su ispali potpuno...

O čemu pričaš ti?
    Ljudi su ispali potpuno neodgovorni i njihovo ponašanje, prije svega postupak je za svaku osudu.
    Stigli su sa puta u četvrtak veče, u Podgoricu. (alternativnim putem)
    U petak...
  10. Replies
    9,559
    Views
    1,072,727

Poll: Meni djeca ne idu u školu od prošle srijede. Ja...

Meni djeca ne idu u školu od prošle srijede. Ja im zabranio, svi mi se smijali.

A ovi lagano pravo iz ESP djecu u školu.... mislim.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Results 1 to 10 of 11