Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Poklanjam stvar,nisam tu da zaradim..potrudio sam da sve objasnim i nekome mozda pomognem...zar je grijeh toliki bio da mi se u par minuta obrise cijeli tekst gdje sam opisao sve i ubacio slike i to...
-
a bgmi 1h do PG , pa posle 1h do NK .... svaki dan 2h bacenog zivota to ti pare ne mogu kupit a josh ako radis nedje u jezgro grada pa dok izadjes iz grada dodaj 15-20min.
Svako razlicito gleda na...
-
Zdravo svima!
Posto smo na ovom forumu već neko vrijeme i zaista nismo mogli da ostanemo imuni na ovoliku količinu lijepih rijeci. Iako nam je ovo prvi zvanični post (odgovor) na forumu, osećamo...
-
1. - Prvo se na forum rezervise, pa se salje poruka.
2 - Umijete li se predstaviti? Imate li makar osnovnu kulturu. Ni dobar dan, ni nista.
Dakle za ove dvije osobe sa obim brojevima, ne moze.
...
-
Stigla makina [emoji16]https://uploads.tapatalk-cdn.com/20260505/98fde2f8d307e6d27fcc66ff487c254b.jpg
Sent from my SM-S916B using Tapatalk
-
Ma shvatite ljudi da ne bi ovi veliki poput Bemaxa, Zetagradnje i Fidije kupovali placeve, rušili ljudima kuće i plaćali to suvim zlatom, uglavnom u stanovima, da taj posao nije nenormalno isplativ....
-
Prvo i osnovno dijagnostika. Tako će ozbiljan serviser da utvrdi da li je do klapni,ili je nesto drugo.
Sent from my Volkswagen
-
Moram [emoji846]
Jesi probao [emoji16]
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
-
Cijeđeni veli ananas. A što je ovo...
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
-
Sledeci dan je bio rezervisan za Francusku i grupu planinskih prevoja kojima se inace vozi Tour de France. Jos jedan kisan dan ali nije pokvarilo utisak ni zeru. Iz Ainse smo se zaputili prema...
-
U Barselonu smo stigli kasno uvece, prespavali i ujutro rano odma gas put sjevera. Vremenske prilike nisu bile tako dobre kao kroz Italiju, bilo je oblacno ali nije bilo kise (dok nismo stigli u...
-
I random likovima.
Mene bas mrze vlasnici auto placeva, ono do bola.
-
Ja i Dante smo ostali duzni da podijelimo sa ekipom nase malo putesestvije od prije dva mjeseca. Vozili smo Pirineje, ne tako uobicajenu ali nista manje zanimljivu i zivopisnu moto turu od 4000 km....
-
Trebao bi i ti da prideres nesto, pod hitno.
Sent from my phone
-
Onda je sperma. Neko ti svrsava po staklima.
-
Od kad ne bijemo djecu no pricamo sa njima sve je poslo u k....
-
Tako je, pravila jednaka za sve. A vi gledajte tockovima gazit bijelu liniju u inat motoristi koji zeli zaobici, ne dat mu ni po koju cijenu :)
-
Ako moze posle ponoci, moze, jade radim
Sent from my BVL-N49 using Tapatalk
-
Bogami te lažu te kolege kad kreću [emoji846]
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
-
Euro 4 je za motocikle, ali to je tek od 2017. godine
-
Ali sad ljeti mi u autima imamo klime a motorista treba u premi da ceka 2 sata na 40 stepeni. Nije fer. Ja cu ih uvijek pustiti.
-
Igore,možeš li mi tehničkim rečnikom(ne pravničkim) reći šta se desi sa 10g. starom haubom ili vratima(mislim na limariju i stakla,ne na podizače,prekidače,tapacirung,amortizer haube...) pa se u...
-
Fala kolege!
Dugo godina sam bio KTM sekta, red je da se predje malo u ove druge...
Doduse svakako ne idem na nikakva okupljanja, nisam clan moto grupa i slicno...
Vec motor vozim za svoju...
-
Što se mene tiče, mogao bih ga sam...
[emoji6]
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
-
Nista ne stizem...Uspio sam da ga operem za euro ipo i po mraku da slikam
Prednji lip stoji zapakovan 6 mjeseci, m pragovi isto...kocnice ne ofarbane(ici se u sivu obicnu)
Ove cekerende od "M"...