Search:
Search took 1.00 seconds.
-
https://i.postimg.cc/Ssp53gD9/IMG-33b59aa94664f25289412035ad878304-V.jpg
-
Bukvalno se pojavite na šalter i izjavite đe živite. Apsolutno nikakve provjere niko ne radi. Možeš da navedeš da ti je adresa štala bb i tako će da upišu.
Muž može u jednu opštinu da bude rezident,...
-
samo su radili, ujak mu radi krovne konstrukcije
-
Ko prica o postenju ovdje i gdje si vidio da rekoh da ne bih? To dal' bih ja, ti ili neko drugi kupio po povoljnim uslovima da imamo opciju (a recimo vec smo stambeno situirani) i jeste poenta cijela...
-
Nije isti tretman kad svima daš za 500m2 placa 10m2 prostora ili stana. Svi su na istu tarifu, a ovako na VB je podložno svakojakim dogovrima.
A pontea priče je da je bilo lokacija itekako.
...
-
Što recimo ovo izgradiše na neko manje kompleksnije mjesto, đe bi možda i održiv bio projekat - tipa Ćemovsko polje? Grad se širi i treba da se širi a Ćemovsko je bar meni logično rješenje. Em je...
-
Ovo je isplativo dok im alat ne pokradu, ili dok nekom ne padnu kola i uništi dizalicu
-
Inace "gospodin" nema obicni telefon na koji bi ga co'ek mogao dobit'.
Za musterije (ovce) iskljucivo koristi Viber i to kad mu se digne da ga pogleda.
Ebo me pas i svakog ko mi ga je...
-
Ponešto znam o elektronici, ali me živo interesuje kako ljudi utvrde da je morska voda? Svi znamo da će so ubrzati oksidaciju na štampanim pločama ali će isto tako i slatka,samo sporije. Tačno bih...
-
Ima li ko da ti javi da je MTV ugašen.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
-
Svejedno je novo ili polovno.
Ako je polovno računaj još 20% u startu za servise..
Dakle ako je vozilo 15.000e računaj da će svi servisi koštaju još 3.000e i imaš top auto koje ti se sviđa.
...
-
Treba razmisljat kako se auto ponasa nakon 770.000 km pri kupovini novog sa sve redovnim mijenjanjem ulja na 6000 km. A zenu iz kafane po mogucnosti sto veci turbo folk da je ista uzet u roku od...
-
Čisto da napomenem da je auto 2016 godište 10 godina staro auto.
Ima dosta vozila na oglase koji su 10+g pa čak i 15g stara sa 400k km prodaju po 25k pa čak i po 30k
Nerealno je po meni dat...
-
ne znam sto se ljudi bune... 15 dana je rok za prijavu, 15 dana za placanje. Da su pametniji, ne bi ni ovo dali nego kontrolisali svakog ko vozi na tudje ime sa kupoprodajnim ugovorom pa fino kazne.
-
Kod osiguravajuce kuce (u mom slucaju je bio Lovcen) izrada jedne nove tablice 20 eura i ceka se skoro dva mjeseca.
Nikakva odjava, nista mup.
-
Zamisli da jednog dana poslanici izglasaju da pare namijenjene povećanju svojih plata preusmjere na socijalna davanja. Onda bih vjerovao u njihove dobre namjere, ovako mi ove inicijative URE liče na...
-
Kod Vukcevica je stalno red. To mi je misterija.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
-
A sto je ovo...Svaki dan od ljudi uzivo slusam ovu pricu, sad jos na forum
Svi bi da se prima po 5 iljada, a da se sjedi u stolicu i da se nista ne radi...ako ste nezadovoljni, brani li vam ko da...
-
Opravdsnost u smisao traziti u skupstini i vladajucem foteljasi-uhljebi,covjek prosipa mlijeko da bi neko iz vlasti preko kuma i strika dao tendere za uvoz sve u svacega od osnovnih zivotnih...
-
Eto probaj svaki dan pomalo,kad dostigneš 2 minuta onda ce to biti to,i samo nastaviš tako :)
Više puta dnevno sad piči makar po 30 sec pogotovo kad se probudish.
-
Технички гледано уништени нису били четници.
Ради се о 8. пуку (гвозденом) из састава Црногорског добровољачког корпуса, командант Павле Ђуришић.
ЦДК је имао још два пука, 6. и 7. и заједно са...
-
Mogu li ja, mogu li ja
Sada mi je lakše [emoji1787]
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
-
Da se ne zezne neko ako ode u Studenac da uzme mesnu platu koja kosta 40e. Znaci najveca bruka koju sam u zivotu vidio. Dvije kobasice, dvije minijaturne snicle koje bi trebale da budu karadjordjeve,...
-
Nama koji smo legalno sagradili kuću nije žao nikoga ko je nelegalno gradio, pa da su ne znam kakve okolnosti.
-
Apropo ove priče o ljekovima. Nije iz medija, nego anegdota, istinita, i navezana, oprostiće uprava.
Beograd, zima 1996/1997, Balkan.
Dečko, nenapunjenih 26 godina, jedan od najblistavijih...