Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Za moj pojam malo su te kaznili.
Tu es mon hero.
-
ako imas vise klima uzmi vise od 1l akohola i uzmi onu malu pumpu za prskanje voca (one do litar su 3-4eura u okovu) pa u nju nabijes pritisak da dovati sve
sve ce se sjurit cime god budes radio...
-
Kupio mjesečnu
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
-
Kakav je onda taj 1.6 kad si meni za 1.5 izjavio saučešće kad sam ga kupio [emoji1787]
-
Moze ako sam stan nema nikakav teret
-
Radije bi oporezovao tvoju ljubomoru, nego njegovo znanje :)
-
069/069-697 pitaj na ovaj broj. Ja sam kod njega uzimao zimske kumho.Bio najpovoljniji
-
85% benzinaca, od dizela 2.0 sa 116 ks, 1.4 sa 90 ks, 2.5, 2.8 iz Hiluxa odnosno LC-a, 3.0 i 4.5D. Ostalo je zestoko smece.
I Toyota je imala lose benzince, trenutno imaju jedan.
-
Daj broj sasije pa da vidimo.
-
Od ponudjenog TRW ali ocekuj masu crne prasine po felmama.
Ako je pukao disk onda mijenjas i diskove i plocice.
Ako mene pitas, Bendix.
-
Danas sam radio veliki servis na Passata 2.0 TDI 2017 godiste. Kais i sve ostalo iz fabrike a presao 270000 km i sve u dobrom stanju. Kais od uljne pumpe raspad.
-
Samo jedna crtica sa moje strane.
Gledaj da to što planiraš oposliš do 31.10 jer od prvog novembra nijedna banka neće smjeti da odobri kredit kojem je anuitet veći od polovine tvoje zarade a to ti...
-
Evo ti sajt pa se igraj sa ciframa i rokom otplate kako bi dobio otprilike sliku :)
https://www.calculator.net/loan-calculator.html
-
eto vise nece moci otvarati firme zarad boravista i generalno stranci ce morati imati jednog naseg drzavljanina registrovanog pa da vidimo tog majcinog sina koji ce to htjeti
-
Nemam ti to, samo sam htio ti izvucem kataloski.
-
-
Nemoj Kamoku.
Febi je bez greske. Posalji mi kataloski da vidim da li ti mogu pomoci oko cijene.
-
Bečići, (nepregledna) krivina kod ,,Splendida", iznad koje je nadvožnjak, a prije desetak dana je tu i bio udes pa stub rasvjetene radi baš u toj i takvoj krivini. Da pomenemo da pojedini primjerci...
-
Pa dobro. Meni bi trebalo jedno 10 porcija pa bi onda mogao gurmansku veliku. [emoji23]
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Mobimatter aplikacija, jednostavna.
RRPAR20346 kod za popust
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
-
Skini onda radio, na zadnjoj strani je naljepnica, slikaj je, treba nam iz seriskog 4 znaka pa ce ti neko dati kod.
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
-
Posto su ti programi ikad ispostovani hahahahahahha
-
ajmo ovako
pijan - oduzimanje vozacke na 12 mjeseci i kazna 1000e
pijan + udes - 2 godine + zatvor + kazna
pojas - 0 eura
ali ako se nadjes u udesu i NIJESI kriv, druga strane ne odgovara za...
-
Nek vam je Bog u pomoc [emoji23][emoji23][emoji23]
Sent from my SM-A725F using Tapatalk
-
E ovo je zeznuta situacija, kada na forumu dobijas dva razlicita misljenja i to od ljudi koje svi na forumu uzimamo kao dva velika strucnjaka za automobile :|