Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Beli, nes ebat
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20200410/0e3e9e28ed6c61367659b9898d28dbe0.jpg
Sent from my P 30 pro using Tapatalk
-
Mislim da si prespavao zadnjih 40 godina
-
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20200410/1a470e0d7508e82dbac002e2ea7c07cb.jpg
-
Prica postaje sve teza i dosadnija :)
-
Tinder ti je gubljenje vremena u CG. Ali samo u Cg, u druge zemlje je mnogo bolji od svake druge app. Odje se djevojke stide da ga instaliraju jer se zna za sta sluzi a znate nas mentalitet i...
-
Prosjecan oporavak traje oko tri nedelje ( naravno ima i onih za nedelju i onih za pet ali tri je prosjek )
Nazalost jos uvjek nema istrazivanja koliko trajnu stetu na pluca ostavlha virus
-
Tachno,a oporavak traje mjese dana.
-
Da bi neko zvanicno bio izlijecen mislim da dva puta test mora biti negativan.
Za to treba jos dosta vremena nakon sto osobi realno bude dobro....jer i dalje test pokazuje prisustvo virusa.
-
Постиже се ефекат, посебно ова мјера за суботу и недјељу, да се људи утјерају у кућу.А у сваком рату има губитака, ако је неко мислио да га неће нажуљати некако ова ситуација грдно се вара.
И да ја...
-
Mandiću će ih u kristal instalirat ahahaha
-
Da podijelim situaciju, možda navede nekoga da skala kući :) ...
- od početka februara manje više provođenje vremena kući - razlog dva nova člana familije - blizanci
- jedini izlazak je trening...
-
Ljudi, ja imam 2 zdravstvena radnika u familiju koje moram svakodnevno da vozim na posao. Niti je meni svejedno a niti njima posebno kad za smjenu od 12 sati dobiju samo jednu masku i 2-3 para...
-
Neka pokojnik pociva u miru, saucesce porodici. Nadam se da je prva i zadnja zrtva kod nas.
-
Za voznju Zakon ne prepoznaje takvu mogucnost :) , sto znam bas su rigorozni samo je pitanje trenutka kad ces imati problem, bolje da sacekas 5-6 dana tablice.
-
pa nema toga na stock androidu, AFAIK, bez neki launcher da instaliraš :P
Bilo nekad npr na LG-u, pa izbačeno, ne znam zašto.
-
Da ne znate kakvo će vrijeme biti za Novu godinu? :roll: