Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Ako ti nije skupo, Samsonite ima podbrend American Tourister - cijena je upola manja u odnosu na Samsonite, a dobar je kvalitet.
-
Pogledaj u Gintas-u prodavnicu Stylos. Ja sam uzeo prije par godina ranac brenda Titan, predobar.
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
-
Manje-više svi imaju dobar, odnosno isti, izbor na web stranicama, tj. sve ono što uvoznici imaju u ponudi.
U prodavnicama uglavnom samo nekoliko modela, tako da treba pogledati online, nazvati ih,...
-
Standardno,tecnost za sudje,one za odmascivanj3. Laminat na ploci j3 otporan na to.
-
Ja stavim u staru jastucnicu. Vrecice sam gledaal u Okov.
-
Jumbo. Pogledaj na njihovom sajtu, imaju svu ponudu tamo.
-
Realme imas na ekupi.me
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
-
Постављена чиода
У близини места Pingvin, 25 Blaža Jovanovića, Podgorica
https://maps.app.goo.gl/PW4hipguBRckTVBM8
Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока
-
069187290 probaj ovog momka meni je prije nekih 15 dana mjenjao
Sent from my LIO-L29 using Tapatalk
-
Vazi al ti on nece doci za servis,vjerovatno. On ima posla vazda itd itd
Inace, zamjena trake je lagan posao, ja sam meni mijenjao, samo obrati paznju na smjerove itd
-
Odmah nakon Vezirovog mosta (kada se krene ka Spuzu) sa lijeve strane cini mi se da se radnja zove Fining.
Mislim da prodaju baterije za laptopove.
-
Bilo je nekih IT servisa koji su ih nabavljali raspitaj se, a i nekih sajtova koji ih salju.
-
zato što drugi ljudi ne znaju i ne žele uopšte da razmišljaju da li pas hoće ili neće
meni ne smeta ali razumijem ljude kojima smeta i imaju potpuno pravo da ne moraju da misle o tome
-
Aleksandar "prvi potpredsednik vlade" Vucic likes this.
-
Tolosi,tj Vranici.
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
-
Br ti je 069183690 Stevan je covjek....ne znam koliko jedete ali troje recimo bas mogu fino da se najedu, da se oštete...ovdje je danas bilo 2 kg krapa przenoga i bilo je pirinca sa sljivama i...
-
Note 8 Pro ima 4 kamere A3 3, ako kome sto znaci. Generalno, Pro je, za mene bolji izbor, i kad je rijec o kameri, i kad je rijec o bateriji, i kad je rijec o dipleju. Pro ima Mediatek procesoru ali...
-
Ovo su telefoni od max 200 eura, ali kapiram da misliš na "zvanične kanale".
Oba su dobri, veličina i ekrani glavne razlike, uz "čisti" Android na A3 i MIUI na Note 8 Pro.
Sent from my Mi 9...
-
Ako si iz Pg ima. https://porezi.podgorica.me/