Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Jesu, samo moraju imati oznaku 3PMSF.
-
Odlična guma, prošle godine kupljena kod Vujačić ID, bila neka akcijska cijena, dimenzija 225/65 R17.....
U odnosu na Toyo koja je prije toga bila na autu, nebo-zemlja...bolje drži na mokrom, mnogo...
-
Meni je tako i nije bilo problema.
-
To placanje dodatnog materijala moze da se obracuna u rate pa ako su vam rekli ratu 50 a vi imate dodatne troskove moze rata da bude recimo 52.
-
Prikljucak sa mrezom ide nakon brojila pa moze i u cedisovom ormaru na stubu, na konzoli, u tep ormaru, u razvodnom ormaru ili u stanskoj tabli, moze i u potkrovlju, moze i iz zemlje da se iskopa...
-
u mom slučaju je išlo relativno "brzo" poslije toga, mada je to bilo u aprilu-maju, ko zna kakva je sad situacija.
inače, prekjuče su zvali da će doći da "skinu pomoćno brojilo koje su stavili...
-
naravno,deponija i ostali samo treba saobracajna od njega...
hint u ta stara auta svasta se stavlja da dobije na tezini.....
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
-
Treba vidjet gresku check engine, vjerovatno P0401.
Zbog toga pali i 4x4 i VSC, da bi sto prije isao u servis.
-
zakonski - NE
ali to ti vazi samo ako te policija odluci kazniti i/ili sa tim prigovorom poslati na vanredni tehnicki - tu ce da utvrde da su to pozicije i platices kaznu zato sto nisi imao svijetla...
-
Imas na Aliju prejake T10 LED sijalice i odlicno se vide preko dana.
-
Led ce ti bas slabo vidjeti tokom ljeta,bar su meni tako rekli. Ja starom na Tuarana namjestio dnevna preko pozicija isto,al su ku na sredini fara. Eto tako vozi 4 godine,niko ga do sada nije dirao....
-
Napravis sa prodavcem ugovor, primjerak ugovora na koji je zakacen fiskalni racun i saobracajnu poneses u Poresku Upravu na teritoriji opstine gdje zivis (Podgorica, ako sam dobro razumio), tamo ti...