Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Čudan transfer i ne znam šta da mislim. Najpoštenije bi bilo reći "bolje oni znaju nego ja", pa da vidimo što će biti.
Prvo, preplaćen sigurno, ali izgleda da je bila trka prije svega sa...
-
1J0 820 811 L po ovom broju trazis komplet remenicu sa svim
I samo da ti neko zamijeni
U bolex sam je platio čini mi se oko 80e prosle godine, eno ga hladi ubija. Kod mene je bio pojeo one zube u...
-
-
Ne shvati kao uvredu, nisam ja nista rekao za stari auto, ti kao da ja do juce nisam vozio daciju...nego mi ne ide ekonomija dat 300-400 za kompresor u auto koje vrijedi 1500...na to sam mislio
...
-
https://youtu.be/bfxGhcAVrNs?si=DmjOYJ5Wb-k_6cOv
Od 13 minuta :)
Preorder :)))))
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
-
Zdravo svima!
Posto smo na ovom forumu već neko vrijeme i zaista nismo mogli da ostanemo imuni na ovoliku količinu lijepih rijeci. Iako nam je ovo prvi zvanični post (odgovor) na forumu, osećamo...
-
Napeto na Girona - Elche, poveo Elche čak, srećom Girona izjednačila čim je počelo drugo poluvrijeme. Ušao je momčić Stuani, može li baš on u svojoj 53. godini da bajkovito spasi Gironu. Sad gledamo...
-
dćvjecna! 🇲🇪
https://i.postimg.cc/jdRsRBH2/IMG-0181.jpg
samo budite ljudi 🥰
-
Starobaranin je sasvim normalno jer bukvalno postoji Stari Bar. Ko je rođen u Starom Baru može da bude Starobaranin.
-
Pozdravi tatu i kaži mu da je u pravu!
-
Čestitke Barsi i navijačima. Imate što i slavit.
Realu više sreće dogodine.
-
1. - Prvo se na forum rezervise, pa se salje poruka.
2 - Umijete li se predstaviti? Imate li makar osnovnu kulturu. Ni dobar dan, ni nista.
Dakle za ove dvije osobe sa obim brojevima, ne moze.
...
-
Cekaj rano je. Treba telefonska sjednica oko 23 da se odrzi. Kao proslo put.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Atomski fudbal 2 najbolje ekipe na planeti.
-
Najtransparentnija vlada svih vremena
Sto cete vi da se vrati dps? Mank i slicni
Sad je red na milojka, slavena, alabara i slicne biznismene
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
-
Evo što se ne mogu pohvatati sa obračunima.
Ovo je drugi put na mufte da povećavaju akcizu, da ne obavijeste kako treba.
-
Dobro, sad ni najgori pesimista poput mene više ne može da mrači i crnjači. Bellerin je sinoć odradio veći dio posla, ali kako je danas bilo slatko dati ovim smećarima dva gola na nepostavljenu...
-
Nisam ja frende pao s marsa.
Kakvog crnog imidza? Otkad je vlasnik Rav4 postao zanimljiv? 4x2 za 45k? Mojne mene sa bizbi forama.
Kapiram da postoje ljudi koje auto koji voze ne zanima u...
-
Da je ostalo umanjenje akcize od 50 odsto cijena dizela bi bila niža za deset centi, a ovako je niža samo za dva centa...
Moja domovina mene pazi...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
-
Vlada je večeras odlučila da vrati dio akciza na goriva koje su umanjene prije mjesec dana, tako što umanjenje akcize za eurodizel više nije 50 već 35 odsto, dok je za obje vrste benzina ostalo...
-
Da bi koristio ovu uslugu kod Kioska (i Presto-a), moraš da imaš aktiviran eBanking u svoju banku.
-
Još je slađe ovako, na ovaj način.
Ništa nema ljepše od suza "realjista" zbog " nepravde"
-
Ferranov poništeni gol je odredio utakmicu, poslije toga se svako malo gledalo i vijećalo i prekidalo i onda je crveni ubio dodatno. Izgubljeno je u prvom meču, isto kao Kup, ali šteta jer je bila...
-
Polomi golman Fermina nakon što je spasio sigurna dva gola. Revanš Kupa nam je pokazao da se ovo može desiti, ali isto mislim da niko nije ni sanjao da će u prvih 20 minuta biti 2 gola. Svaka čast...
-
DM
Sent from my iPhone using Tapatalk