Search:

Search: Search took 1.00 seconds.

1. Replies
    10
    Views
    3,573

Kao neko ko nosi Kolostomu već 2 god, i trajna je...

Kao neko ko nosi Kolostomu već 2 god, i trajna je u mom slučaju, zahvalan sam što to postoji. Imao sam 32 god kad sam je ugradio, 6 mjeseci mi je trebalo da se naviknem 100%, sada već posle 2 god,...
  2. Replies
    10
    Views
    3,573

Već su rekli, ponoviću se vjerovatno. Treba joj...

Već su rekli, ponoviću se vjerovatno. Treba joj adresirati nekako ove stavke:

1. Predaja je najlakši potez i uvijek postoji kao opcija.
    2. Ako je cio život bila borac, ne ide nikako da se preda....
  3. Replies
    10
    Views
    3,573

Pravi koraci, dakle operacija. U ovom slučaju...

Pravi koraci, dakle operacija. U ovom slučaju hemioterapija nema smisla, nož rešava. Kesa je užasna stvar i za mladjeg i za starijeg.

Provela dosta godina u zgradi onkologije i uopšte KCCG, i moj...
  4. Replies
    10
    Views
    3,573

Kod mene suprotno, majka bila e bas ocu da zivim...

Kod mene suprotno, majka bila e bas ocu da zivim i pozitivnost na max, plus razgovori sa strucnom osobom, tako da dijelim misljenje da je psiha prevazna.

Pridruzujem se zeljama za brzo i uspjesno...
  5. Replies
    10
    Views
    3,573

Ja sam i majku i oca izgubio od ovoga zla. ...

Ja sam i majku i oca izgubio od ovoga zla.

Samo mogu da konstatujem da im je psiha doprinijela da podju dosta ranije. Obavezno ukljuciti nekoga u razgovor sa tom osobom.

Srecno od srca !

...
  6. Replies
    10
    Views
    3,573

Zbog "živim dokle živim" razmislite o nekoj...

Zbog "živim dokle živim" razmislite o nekoj stručnoj psihološkoj podršci uz podršku i prisustvo najbližih,a sve s obzirom na to da je,čini mi se,na vrijeme dijagnostika urađena.
    Srećno i drž'te...
  7. Replies
    10
    Views
    3,573

Prošao slično sa mojim ocem, ali otkriveno u...

Prošao slično sa mojim ocem, ali otkriveno u stadijumu kada već nije imalo smisla operisati (toliko se proširio), tako da je to što je u tom stadijumu da se može otkloniti operativnim putem velika...
  8. Replies
    318
    Views
    40,266

Koliko energije potrošiste na ovu priču... Ne...

Koliko energije potrošiste na ovu priču... Ne moraš se pomjeriti iz lijeve u desnu traku da bi neko mogao proć, isto kao što ni ne moraš komšiji reć dobro jutro, ali lijepo je i ne košta te ništa. A...
  9. Replies
    37
    Views
    4,457

Info Sve je to kocka. Možda će se rudariti dugo, a...

Sve je to kocka. Možda će se rudariti dugo, a možda ne.Ne postoje realni parametri na osnovu kojih možete to zaključiti.
    Sve je to špekulativna trgovana. Bez ikakvog pokrića (depozita).
    Neki ljudi...
  10. Thread: Extra TV

by Tosho
    Replies
    20,763
    Views
    3,556,408

Sticky: MENI / Podesavanje / Roditeljske kontrole /...

MENI / Podesavanje / Roditeljske kontrole / Roditeljske kontrole/ Kanali/ Promijeni/ stavis katanac na kanal koji ces da zakljucas i sacuvas :) default pin: 0000
Results 1 to 10 of 10