Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Kao neko ko nosi Kolostomu već 2 god, i trajna je u mom slučaju, zahvalan sam što to postoji. Imao sam 32 god kad sam je ugradio, 6 mjeseci mi je trebalo da se naviknem 100%, sada već posle 2 god,...
-
Već su rekli, ponoviću se vjerovatno. Treba joj adresirati nekako ove stavke:
1. Predaja je najlakši potez i uvijek postoji kao opcija.
2. Ako je cio život bila borac, ne ide nikako da se preda....
-
Pravi koraci, dakle operacija. U ovom slučaju hemioterapija nema smisla, nož rešava. Kesa je užasna stvar i za mladjeg i za starijeg.
Provela dosta godina u zgradi onkologije i uopšte KCCG, i moj...
-
Kod mene suprotno, majka bila e bas ocu da zivim i pozitivnost na max, plus razgovori sa strucnom osobom, tako da dijelim misljenje da je psiha prevazna.
Pridruzujem se zeljama za brzo i uspjesno...
-
Ja sam i majku i oca izgubio od ovoga zla.
Samo mogu da konstatujem da im je psiha doprinijela da podju dosta ranije. Obavezno ukljuciti nekoga u razgovor sa tom osobom.
Srecno od srca !
...
-
Zbog "živim dokle živim" razmislite o nekoj stručnoj psihološkoj podršci uz podršku i prisustvo najbližih,a sve s obzirom na to da je,čini mi se,na vrijeme dijagnostika urađena.
Srećno i drž'te...
-
Prošao slično sa mojim ocem, ali otkriveno u stadijumu kada već nije imalo smisla operisati (toliko se proširio), tako da je to što je u tom stadijumu da se može otkloniti operativnim putem velika...
-
Koliko energije potrošiste na ovu priču... Ne moraš se pomjeriti iz lijeve u desnu traku da bi neko mogao proć, isto kao što ni ne moraš komšiji reć dobro jutro, ali lijepo je i ne košta te ništa. A...
-
Sve je to kocka. Možda će se rudariti dugo, a možda ne.Ne postoje realni parametri na osnovu kojih možete to zaključiti.
Sve je to špekulativna trgovana. Bez ikakvog pokrića (depozita).
Neki ljudi...
-
MENI / Podesavanje / Roditeljske kontrole / Roditeljske kontrole/ Kanali/ Promijeni/ stavis katanac na kanal koji ces da zakljucas i sacuvas :) default pin: 0000