Search:
Search took 1.00 seconds.
-
A klošarčići neki no ajd. [emoji1787]
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
-
nesmiiiiite tu parkiiiirat :D
-
Veliki vjernici spameri ajd malo skalajte i rashladite se sa ovog topica. Jel' moze?
Nije dosta sto ste svi vjernici (i na jednoj i na drugoj strani) a ne postujete ni 10% onoga sto vam vjera...
-
Dok ga ne zatekne uz uzglavlje dok spava.
-
Dobro je dok ga ne zatekneš na prag od kuće i još ti traži 2€ za dojč
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
-
Ada cush forum je da se razmijene misljenje samo nemoj da budes licemjer... kad god spomenes Dajka i Vranes spomeni i svojeg nekog te klase jer ste isti i imas ih u svoje redove ... i onda ces biti...
-
Plav je religijski najzatrovanija sredina u Crnoj Gori, nikad tu srece nece bit.
-
Svi ti koji navodis su kao trenutno sprijeceni da dolaze i kupuju? Vec dolaze i vec kupuju kao sto si i sam primjetio, nece se to nesto na vise promijeniti (jer kod nas i dalje rastu cijene a vec...
-
Slucaj je dobio rasplet nakon sto sam ih pritisnuo povodom neprofesionalnog ponasanja.
Vratice 65e, a zadrzat 15.
Nasli smo se.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
-
Prvi put od kad znam za sebe da je u ovom terminu, izmijenjase se planovi
Podje familija na more bez mene, ne vodim ih na neki rodjendan, znaci na crnu listu sam od danas:)
Sent from my...
-
Operisao sam devijacije sa 16
Pakao je to bio tad. Sjecam se nos mek kao pamuk, jednom me pogodi drug gumicom kad se vratih u skolu. Pa nije sa metar niti jako vec kao dodao. Onesvijestio sam se bio...
-
Ne.
Neće za 2,500 niko ništa pitati.
Inače, možeš preko bilo koje banke ili Pošte da uplatiš ako nemaš filijalu u svom gradu. Važi za sve banke.
-
Teska je prevara ova privredna komora, kao i svaka druga
-
To su i Hrvati mislili, pa se sve više podvrgavaju EU pravilima, jedino možda baš po nekih zabiti se može laganica.
Vidi, ako je ko bio zagovornik ulaska u Eau, to sam bio ja, ali ovo u šta...
-
Facthttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20260528/84a359ddc77a79bef355ba4d5b17300e.jpg
Tu es mon hero.
-
Aj da recem slicna kvadratura isti trimer fs450 na njega cirkular noz i nista ga ne moze zaustaviti. A rezervoar mu traje da mi x puta padne na pamet kako ne ponesoh viliger da barem mogu odmoriti. ...
-
Griješiš Gagarine, ja živim u kuću i ne plaćam vozača za vožnju đece.
Na 100m od kuće je škola i vrtič, sami tolko mogu preć. Takođe park mi je na 50m od kuće i ne treba ni za to auto.
P.S....
-
Hahhaha vazda njega imam ostalo mi je za improvizaciju uglavnom u trenutku kao ovo.
Ođe se baš baš osjeća prijatno jer sam ga narendala u pastu sa pestom i maslinovim uljem dodala malo soja sosa...
-
Zdravo svima!
Posto smo na ovom forumu već neko vrijeme i zaista nismo mogli da ostanemo imuni na ovoliku količinu lijepih rijeci. Iako nam je ovo prvi zvanični post (odgovor) na forumu, osećamo...
-
TeškoE.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20260522/a4f8383ffc7f863dc791fe47b51cbd18.jpg
-
Bojim se da je tako za međugradske jedino blue line staje na stajališta.
@beatnological sorry našla. :)
"Povodom predstojećeg državnog praznika Dana Nezavisnosti Crne Gore kancelarije Društva...
-
Jeste li imali laser 2000ih? [emoji3]https://uploads.tapatalk-cdn.com/20260522/c8f59637a8ad9340a962517ec9a4015f.jpg
Sent from my S25+ using Tapatalk
-
Био Црногорац, па кад је на РТЦГ добио шут карту, накачио се на руске фондове за неутралност па постао Србин и антинатовац, кад је и то пропало, ево се изгледа пребачио на ЕУ фондове.
Забога ове...
-
Bili smo tamo 2 puta, kupili ga Rusi. Uvijek smo bili u porodičnom apartmanu koji ima 2 sobe. Kada smo došli druge godine mini bar je bio dzabe jer smo stari gosti. Dorucak je bio dobar, naročito...
-
dio ljudi iz Tuza (pro cg orjentisan) je uljepšao grad zastavama jer opština nije htjela. onda je nekima smetala zastava ove države (kao njihovim prijateljima iz pljevalja ili nikšića koji Crnu Goru...