Search:
Search took 1.00 seconds.
-
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20260426/df45641bfa36165468943533e061d234.png
Najsladje je ovakvo ovjeravanje titule. :)
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ne mogu Ingrama i njegovu igru smisliti i evo viđi što napravi na kraju četvrtine. Poluvrijeme iz 2004. cigla ciglu stiže, više poena padne na NFL utakmicu.
-
postoji li iko ko trpa 30 ppg koji icemu valjaju?
-
Denver najvise gledaju ovi sto tvrde da Denver niko ne gleda.
Sent from my 2506BPN68G using Tapatalk
-
najbolji igraci po ofanzivnom rejtingu u istoriji NBA lige su jarrett allen i rudy gobert, iza njih jokic. jordan je 13. ali deandre jordan. MJ je na visokom 46. mjestu.
da, ofanzivnom rejtingu,...
-
Jokic 13 as, 3 blokade i 0 izgubljenih. Plus, ova dva koša na kraju da riješi utakmicu. Treba izdržat 44 minuta igre protiv ovog vanzemaljca i imati ovako meku ruku na kraju.
Što veli @moon...
-
Sada Doncic def bez MVP ako propusti kraj sezone?
-
Ako ne moṣ̌ pojest 10 cevapa, realno ti je vakat da nabijes formu.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
-
da se prisjetimo proslogodisnje nebitne utakmice protiv otpisanih spursa 2 dana pred kraj sezone.
-
Ne bi ja bio toliko siguran da ce to biti lake pobjede.
Moze se lako desiti da momci sa "kraja klupe" odigraju te utakmice zeljni dokazivanja, pa da ih isprase isto ko sto im je nedavno napravila...
-
Kada za nekoga kažete da je odvratan ili antipatičan, ne zaboravite da dodate "meni", jer je to krajnje subjektivan doživljaj. Ovi momci su najbolji na svijetu u onome što rade, a mi svi treba da se...
-
Oko 15k po djetetu, ako si Ana Ivanovic.
-
Nisi ti jeo džigericu da valja.
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
-
-
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20260124/54b30bdf3d97e071ecab953fa12424f5.png
Padaju ove stotke u gostima ganoLa.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Preuzima ako niko ne licitira.. javna licitacija je pa iako je budo konektovan sa lovackim
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
-
ukljucim se u nuggets - wizards krajem 3/4 na +10 za wizardse. prvi kadar - scott foster. trk da se sunu sve pare na nuggetse. hvalalepo. nikad lakse pare.
-
Ma dosadilo im je. Najradije bi u Denveru da Jokić ne može da igra zbog povrede, ali Vučić ili Đilas usuli državne pare u Denver pa mora da igra. Trener se tu ništa ne pita
Sent from my 24090RA29G...
-
E na 4 dana u andaluziju ic je greota, slomovrat
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
-
Moj pik je nikaragva poslije venecuele.
-
Ko, veli, izgubi, ima pravo da se ljuti...
-
Što reći...Omiljeni derbi na zapadu.
-
Mozemo li ove postove na trkacku temu :)
-
dobro, denver igrao bez 3 od top 6 igraca, polakote.
a i nece bas okogie, sheppard i smith da metnu zajedno 14 trojki bas svaku utakmicu.
-
Na kraju svi dodju na 82 utakmice i oni ce odmarat kad se ovi budu odirali. Ne znam u cemu je problem
Sent from my AC2003 using Tapatalk