Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Kontaktiraj Tica na 067445297 i mojne brinuti.
-
Treba privesti Radosava...:joy:
-
-
067 596 500, Peđa Popović. Čoek je doktor za mašine, ali radi samo popodne.
-
-
Kvota da izadju sa terena je bila 1.05
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ajde da probam da pojasnim. Pođite na myaccount.google.com i logujte se sa svojim userom kojim želite da kupujete.
Pođite na Payments i subscriptions pa na manage payments (printscreeen 1).
...
-
I to pazi ovo, 1000e po osobi je i sada dobra plata jer vise od pola drzave radi za 600-700e, 30% radi za 800-1000e. Ali po nasoj prici odje su plate po 5000e samo budale rade za 1000e, klasicna...
-
E svaka cast sto si prebacio preko 10 eura i uzeo lemilicu kakva ti treba da te zdravo sluzi
Ps vidi jel imas vrhova rezervnih oni se mijenjaju
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
-
rijetko ko to dobro objasni kao Saša. [emoji4]
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20250216/f8771e2aefc8d9fd3ecf3c5df27631b7.jpg
-
ova država je mnoga dna probila al izgleda da može i dublje da se ide. alternativa veli ostavlja rok za ispunjenje zahtjeva. [emoji1787][emoji1787] sad samo treba ići u prodavnice kad alternativa...
-
Pa dobro, mozda nije znala da umije
-
Kada umre neki veliki glumac, komemorativna sala bude prepunjena isto takvim glumcima, režiserima, producentima, svim ljudima vezanim za to. Ljudima dobre volje i osjećanja. Za slavu i poštu onoga...
-
Nakon odlicna 2 dana dana u Kartagenu, koji su bili odlican uvod u Kolumbiju, prosle nedelje 22og smo uranili u 4 i po na aerodrom, jer nam je u 7 bio let za Medeljin.
Vec u 5 smo bili na...
-
71.dan na put, jos 31 do kraja ove avanture kroz latinsku ameriku :) ovo je fizicki posa :)
Stigli smo danas u Bogotu, ovdje smo do 1.januara.
Nego, da se vratimo na 19.decembar, kad smo...
-
Brate, sve receno do jedne.
Ako neko od njiOvija cita ovo nekad, neka da sugestiju glavasima da im nece kruna sa glave, ako puste android box i smart tv app da rade na net koji nije njiOv fixni :)
-
Ovaj narod je potpuno prska kad ne može od ovakvih slučajeva da odvoji politku i zdrav razum. Brani se direktorica jer joj je muž član omiljene im partije, druga strana brani prošlu direktoricu jer...
-
Dan 16 na putu, stigosmo u Belize, poslije odlicnih 15 dana u Meksiku.
Da se vratimo na prekjuce, dok smo jos bili u Tulum. Nakon 20+km prvog dana biciklanja po gradu i obali, i drigi dan smo...
-
Mozda su ga senzori zeznuli...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
-
mogu li mene da ukopaju nedje na moju zemlju?
jedno 200e za bager i da zagrnu?
cus 3/5000e za rupu od 8 kubika... i jos 30% ako ces da ga sredis i jos svaki mjesec odrzavanje...
moze li...
-
Iha. Pet hiljada samo za grobna mjesta. I onda još minimum toliko da se napravi grobnica. Ništa, držat pokojnike u gepek nekog polovnog džipa koji se može kupit za te pare. Eventualno neki karavan...
-
kambodza Eto napisao kolega gore. :)
Xtraktor Hvala kolega. [emoji106]
-
nisu karavan nego je takvo auto, nesto izmedju hecbeka i manjeg karavana.
smeta mi cirilica, jeba majku. Ako me nedje budu zaustavljali necu im stajati pa cu kod sudije reci da sam mislio da su...
-
Ništa ti se ja ne razumijem ali ovi što znaju bolje obično to pitaju ;)
Meni se to dešavalo pa sam reinstalirao viber više puta. Ali na ovaj redmi 6 zaključam aplikaciju i miran sam.
Sent from...
-
dobri Rogo, pošto je uništio šansu momcima da dofate kvalifikacije za OI veli sinoć sam reka da idem :D pošto je poćera čoeka koji bi nas možda bolje spremio