Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Da, baš je jak voljni momenat, a tome doprinosi dosta i činjenica da još 2 dječaka sa kojima se super slaže, baš iz njegovog odjeljenja treniraju takođe u Verde...
Plivanje je za ovo vrijeme što...
-
Pozdrav sa Pacifika, za sad mirno sve :)
-
O Dritanu sam dosta pisao, najveće razočarenje političke scene, bio i ostao. Ne treba trošiti riječi na njega više, ne zaslužuje jednostavno.
-
Cus Boris Mugosa dobra opcija hahaahah a vazda li Kimi ka prstom u go.no, tako je i Dritana hvalio, samo sto je Boris dobio stan od vlasti, ali dobro, dobar je on nije kao ovi drugi...
Jedina...
-
Đe ste bagro...
Oćemo li Preokret da probamo?
Ja sam se iskreno najiskrenije bio skoro odlučio da dam glas Evropskom savezu, računajući i nadajući se da će stavit nekog starog SDPovca poput...
-
Da li su ti mnogi sada sa nama u sobi?
-
Ups ode moj glas opet tamo https://www.youtube.com/watch?v=S5eSJSkbZS0
-
JUGOOCEANIJA
Osnovana je 1953 godine u Kotoru, a sledeće 1954 godine naručuju se tri nova broda od po 10.000 DWT u brodogradilištu ,,3 maj'' u Rijeci. Po decentralizaciji jugoslovenske trgovačke...
-
I ja mislim da pomorstvo danas nije isplativo kao nekad. Ranije odes na brod godinu dana i kad se vratis mogao si da biras dje ces kupit stan a da nijesi kapetan.
Danas to nije bas tako. Nije da...
-
HLEB SA SEDAM KORA
Vrijeme kada se na brod islo po 9 mjeseci i duze je manje vise proslo. Ne tako davno, stari je iso po 12-13 mjeseci. Cujali smo se jednom u dva tri mjeseca, nije se gledalo je...
-
Prakticno je nemoguce ugasit' takav pozar, pogotovo sa protiv-pozarnim sredstvima na brodu i to uz jake monsunske vjetrove.
Nadam se da ce 'snage' sa obale ugasiti pozar. Sri Lanka vec ima dosta...
-
Znam da PVK Budućnost nema igrače za seniorski tim.Bili ih danas imali da se prije par godina oformio seniorski tim,pa makar na silu i po cijenu da budu topovsko meso za primorce,nikad nećemo...
-
Haha kad se odsluša jedan pa drugi snimak ne može čoek a da se ne zapita kako bi nam ovi državu vodili kad su ih ove naše drače ovako preveslale kao mlade babune [emoji1787]
Sent from my Galaxy...
-
Ja sam nocas i bebu vodio, da se celici... Socijalna sluzba ce nam ga konfiskovati...https://uploads.tapatalk-cdn.com/20220921/8fe72ec187b0d34b64d783ddd37f090c.jpg
-
Za satnicu ml.kategorija ako bude izlazila par dana unaprijed sa,makar i šturim,informacijama o predviđanjima,mogućnostima pojedinaca kao i blagim osvrtom na pojedince(ne samo ekstra talente) i...
-
Taman posla[emoji3].
Ja ću bataliti da zatrpavam temu sa postovima lokalnog karaktera,a ako me što bude lično interesovalo,na PM ti se obraćam.Ti...ne bataljuj.Ko zna ko voajeriše na ovaj forum a...
-
Generacija 09 je najbolja u cg. 08 I 10 Budva je prva, a za 09 je Budva druga u cg.
Edit.
Sto se tice jadrana 04/05/06, koliko čuh da zbog loši(ji)h igrača u tom uzrastu miniraju i...
-
@cattaro
Kad već,vidim,raspolažeš sa dosta info u vezi CG vaterpolom,ima li kakvih naznaka da PVK Budućnost pravi prvi(seniorski) tim(mlađe selekcije su imale izuzetan uspjeh prošle i ove godine i...
-
Ако ми који партијски функционер, било које партије, помене борбу против партијског запошљавања, и мериторкратију добиће од мене једно лијепо мрш.
Дио функционера мора бити партијски постављен,...
-
Uh kolega, cek da vidim odakle da pocnem :) ovako... Iz tvog izlaganja sam zakljucio da si ti jedan odogovoran oficir i do detalja si izucio MLC regulative, svaka cast. Iskreno zavidim ti, jer ja od...
-
A što da biraš riječi, čime je to DPS zaslužio da se biraju riječi prema njima?
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
-
Žrtve iz Murina nije poslao naš MUP (tadašnji SUP) na klanje, pa se nemaju što ni izvinjavat za to predstavnici policije.
Koliko je licemjerna vlast DPSa bila pokazuje i podatak da se nikad nisu...
-
Eto ti Oplenac pa tamo ziđi tvome kralju Aleksandru.
Naš nije.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Satnica, samo satnica, radnika spašava.
Uvesti satnicu, obavezu elektronske prijave i odjave radnika i drakonske kazne za firme u kojima se zatekne radnik koji nije "ukucan".
Sve može, i da se...
-
Jesi li se penjao na Rumiju prije nego sto je dostavljena ona konzerva?
Jesi li se penjao nakon sto je dostavljena?
Da se naslutiti da nisi nikad.