Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Tamara Živković je prošle godine imala bolju pjesmu/interpretaciju od Nine.
Internacionalni fanovi su je zapamtili od prošle godine.
-
Na dekstop to odradi, podesavanje mrezne kartice, fiksiraj ip adresu i unesi google. A moze i na ubee al ovako je lakse jer ovo rade sa bosancima spajanje pa vjerovatno ce biti malo sporije
Sent...
-
https://tracking.ecsc-logistics.com/en
Probaj ođe
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
-
Čekas je kao Godoa. Jedno 15 dana po ulasku u Cg,bar tako pisalo na sajtu,pa su zvali. Uzas
Sent from my XRN 12 Pro 5G using Tapatalk
-
-
-
Za dijereju odmah ovo uzmi,dan/dva ti prolazi
Normia stop
https://www.jgl.hr/novosti/normia-stop-ucinkovito-rjesenje-za-akutni-proljev
Lijek sa hr tržista,apoteke cesto ne prporucuju...
-
Cekaju da nece promjeniti da bude milena vucic
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
-
Pa dobro, taj LDL ti je u normali, a arteroskleroza ne smije da ti je preko 5, a ispod 3 se smatra ok, tebi je u tu neku da kažemo "narandžstu" zonu. Rokaj ovo gore što ti je rečeno, znači dobre...
-
@Emix, a kakav ti je LDL i procenat arteroskleorze, to bi trebalo isto da ti piše u nalaz? To pitam jer obično nizak HDL znači povećani rizik od arteroskleroze i oboljenja srca jer HDL ustvari...
-
Jaja. Voce umjesto slatkisa.
-
Apsolutno isti problem imam. Ali na primjer htio sam da probam nešto i uzeo sam Snup za nos (koristio sam ga dva dana da vidim oće li biti razlike, prodisao sam i vratio me je bukvalno na fabrička...
-
-
Ada jeste li primijetili da je sve cesca pojava da se pjesacima ne staje na pjesacki? Idem pjeske na posao, bukvalno pojedini samo prodju, iako sam krenuo u prelaženje, samo sto mi preko prsta ne...
-
Prodaje CHARRO valjda, samo prsnut --- https://forum.cdm.me/showthread.php?212763-Parfeme
A ako mislis novi po parfimerijama i sl. prilicno sam siguran da ne.
-
Rijetko bijedan potez koji potire neke druge dobre strane dotične firme.
-
U pitanju je licna kolekcija, svi telefoni su jako dobro ocuvani. Svi su sim free. Koga zanima doci ce da pogleda. Dajem uz njih jos nesto opreme i nesto za djelove (ima i tu ispravnih).
...
-
Dobar..dobar..ja sam ga dobio isto...prije 3g... Djevojka u Atinu kad je bila..kupila. I to na nekom popustu 100ml..
Ne pamtim da je imao neku snagu bas..ali znam da je sladunjav malo. Racunaju ga...
-
Po meni najbolja kompozicija sa kojom smo se do sada pojavljivali. I spot je odličan.
-
A dzabe, opet ce neke barečine pobijedit. Male zemlje nema sto da traze. A zamislite d anasi nekad pobijede, dje bi organizvali sve to :)
-
Ovo ladno može da bude i antiratna pjesma, u pravom momentu i to vrlo jaka.
The battle for the life
Is bigger then u know
To act so selfishly is unforgivable
The air is what they need
...
-
Evo stigao konj od Indusa, 20 dana od psoiljke do fizicke predaje. Nije lose.
Zaista ga momak spakuje za medalju, stavi tonu one zastitne 'bubble wrap' folije i obmota vise puta. A i mora tako...
-
E pa dobro onda, kupljeno :D
Zahvaljujem ;)
-
Lagano cemo se dogovoriti. Ja eto odustajem, fidele ti ga uzmi:) sve je lako dogovoreno;)
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
-
Dosta losa, cini mi se.
Ja sam imao onaj slucaj jos od februara i oni imaju tamo neke zabrane valjda da ne mogu da salju u odredjene zemlje a nekad i potpune zabrane.
Posto je situacija tamo...