Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Branč I riba u Sarajevo? Napušti prostoriju [emoji16]
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
-
Tako je, BMWovo LL04 5W30. Imam ti toga koliko hoces, glasni se poslije nove.
-
068/248-116, Zeta, Mojanovici. Takumi ga je preporucio i dobar i posten je majstor samo moras biti uporan. :)
-
Pa po meni treba da probas i jedan i drugi i da odlucis. Sto se tice majstora, svejedno je.
-
Da, to je to.
Mnogo dobar sistem, pouzdan.
-
https://i.postimg.cc/4xY2bG4s/Better-Call-Miroje.png
Kakav je ovo pravni mag.
Valja imat njegov broj, zlu ne trebalo.
April 2023
Jovanović za ADRIU: Optužnica protiv Božovića neosnovana
...
-
E ovih dana obidjoh sa motorom i kolegamasa foruma po Cg par objekata.
U Bd u Lastvu grbaljsku u jedan fast food 5 cevapa, 2 hamburgera i gurmanska - 31€. KRIMINAL.
U Parapet hrana standardno dobra...
-
Mislim da je stvar vise nego jasna. Za vrijeme dps srbima je bilo onemoguceno i otezano skolovanje i zaposlavanje. Shodno tome nisu ni moglo zavrsit 7 stepen. Red je da se ta nepravda ispravi i da...
-
Sto velite to, provizija 30 centi? Za svaku posiljku? A oni nisu normalni, zaista.
Za ljekove im trebalo i ne bilo im dosta!
-
Ono naše od 21. su zatrpali, neće prije ljeta
-
Postu treba ugasiti ovakva kakva je
-
Ne pisem odje odavno, ponekad procitam, smatram da nam nema spasa ali moram ovo izbaciti iz sebe :D
Ova Nadja LJiljanic je rijetko odvratna osoba (izvinjavam se ako je izraz ruzan). Prvo ne moze...
-
Ovo su brojevi svih iz UPS sa kojima sam se ja dopisivao preko Vibera u vezi špedicija.
068 811 307 Dragan
068 811 314 Nino
068 811 301
067 254 553
-
-
Ada, ne mogu mrčena đeca sve preuzet' na sebe. A mi da se krijemo iza njih.
-
Evo je ova moja "otčepila" - danas registrovana kod nas.
-
Sad gledam Ljiljanicku (Jakovovu) dje veli da ima veliko uvazavanje prema stanovnicima OPŠTINE Botun. Ne mogu reci da mi je smijesno,nego je žalosno ko je sve na vlast zadnjih godina,bilo da se radi...
-
U ovim trenucima se vazda sjetim Ganda, Kimija i slicnih njima koje su ove glave izlevatile da sa njima grade demokratiju, pomirenje i gradjansku drzavu. Stvarno je trebalo imati jaku volju i tesku...
-
E ovo je dokaz koliko smo mi narod samo za svoju guzicu
Kakvo odsustvo empatije majko mila
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
-
Nemojte ljudi da palit covjek da daje ostavku, sto ce radit onda, da sjedi kuci u onaj dzemper po cio dan.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ocu ali sam priicno siguran da nikakvog 'update'-a kod 'tracking'-a nece biti.
Ili ce mi se dostavit' bez ikakvih informacija ili se negdje zagubila i necu je gledat'.
Po AliExpress-u imaju jos...
-
mislim da ljudi uopšte nisu svjesni do koje mjere država kao sistem uopšte ne funkcioniše, trenutno je u CG na snazi faktički običajno pravo a bližimo se polako i totalnoj anarhiji
rezultate...
-
Nadam se da si ironičan.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
-
Jesi li stao pred ogledalom sad i rekao sebi to kralju bas si faca ispao?
Jeste, uznemirena je. Seksualni predator im predaje djeci. I zamisli dosli su njih 500-600 da podrze djecu. Malo? Jeste....
-
Ovaj narod je potpuno prska kad ne može od ovakvih slučajeva da odvoji politku i zdrav razum. Brani se direktorica jer joj je muž član omiljene im partije, druga strana brani prošlu direktoricu jer...