Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Gledao sam kako je ovaj napad na Iran protekao iz tehničkog ugla.
Amerikanci su krenuli prvo sa tzv. elektronskim ratovanjem, nisu oslepeli iranske radare već su ih hakovali, slali im lažne...
-
Kad je Čelebić prodava City Kvart prije 20+ godina bile su tu nacrtani škola, vrtić, dom zdravlja, blizu i nova gimnazija.
Od svega toga će se da posle 20+ godina izgradi crkva najprije.
Tako, da...
-
3 godina garancije imas,a 10 ti zahtjev da posle 3 godine serviras automobil kod njih da bi ostvario garanciju...
Upravo rekao paso,bio da pita za Toyotu yaris
Sent from my XRN 12 Pro 5G using...
-
Pepa, kako mislis veliki servis na hibrida?
Ja sam rekao da nije 250 moze da bude 175 a moze 303. Zavisi od auta, kilometraze. Npr. filter od vazduha se mijenja na 60000, filter od baterije na...
-
Bio sam u Walter "čuveni".
Grđe ćevape nijesam jeo u životu.
-
Nac.restoran Ognjište na ulaz u Pljevlja od strane Kosanice.
Vrhunsko pečenje i potvrda @zrnojed2 -a da śevernjaci nisu guz'ce.
Śetih se da slikam tek kad...
-
Mislim da bi valjalo, ako vec nema, otvoriti temu "iskustva sa kineskim automobilima"
Elem, juce prodjoh skoro sve salone (nisam stigao do Prokoma i Kovcara, a zbog budzeta sam zaobisao Volimotors...
-
Bogami te lažu te kolege kad kreću [emoji846]
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
-
Ođe su se prilično pomiješali neki lončići.
Inače ona kalkulacija od 3360e za pristojan život je jedan od gadnijih postova na forumu.
-
U CG srednja klasa nisu osobe koje zarađuju 2k eura, nego visoka klasa. Sve suprotno vašem razmišljanju nije vrijedno raspravke i diskusije bilo kakve. To što vi upoređujete standarde sa drugim...
-
Gagi je očigledno navikao na lagodan život :)
Složio bih se sa @immersion,sve je ovo potreba u danasnje vrijeme,ali cifre su malo prećerane za neku prosjecnu porodicu.
Uostalom,dosta parova ne...
-
Lakse ti je bilo uc na instagram sek i provjerit.
Nema
Sent from my Pixel 8 using Tapatalk
-
Ako vam smeta misljenje ovog momka mozete slobodno da preskocite topic. Samo deri doktore!
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ne mogu da se otmem utisku od presa sinoc. Na stranu Milojkovi kvaliteti u struci, onaj nivo nepismenosti, nepoznavanja nadleznosti, blama, amaterizma. Strasno. Bez zezanja, covjek nije dorastao...
-
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20250103/f28a02c692a10ec3827a586bbebd5408.jpg
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
-
Treba svim građanima CG uzeti oružje.
-
Groblje i crkva koju su napravili mještani 1896-te je vlasništvo Srbije prema tome imaju pravo da postavljaju što hoće. Ako imaš još pitanja javi se D. Abazoviću koji je poklonio imovinu Crne Gore...
-
Na ovom topicu se stalno piše o povećanju cijena kvadrata. Ali, niko da se zbog toga nervira i ljuti kao kada se na nekim drugim topicima piše o povećanju cijena hrane u prodavnicama ili povećanju...
-
Nema ođe građana za bilo kakvu promjenu na bolje. Nama je samo bravar valjao. Čvrsta ruka i disciplina. Ako si malo ili nijesi kriv, otiđi malo na lađenje pa ćeš se vratiti. I ja bih pristao da...
-
Najveća komedija.
Ministarstvo rudarstva u zemlji sa jednim rudnikom.
Ahahahahahahaha
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Koliko loodila treba da napišeš ovako nešto... I čega ti je pun K, priče da je strijeljat 52 đece zločin? Jer ti u svoju glavu, kao i cipan cijela imaginarno-bolesna logika neo-četničkog pokreta,...
-
I kasnim 20-im sam. Prošla me je faza za izlaženje u grad i za gledanje bitnih i kuvanih glava kroz grad, što sam izlazio izlazio sam. Svakako mi je društvo pošlo sa strane da živi a i ne izlazim u...
-
Milan Knežević je (opet) počinio školski primjer krivičnog djela za koje je zaprijećena kazna od novčane do godine zatvora. I nije mu prvi put da prčka protiv Države, no hiljaditi.
Andrija Mandić...
-
Posmatrajući situaciju i uspoređujući sa devedesetim čini mi se da fali osnovni sastojak da se za***** a to je topovsko meso. Zalud će političari, crkva, strani agenti i ko sve ne dizat tenzije,...
-
Par detalja, da ne promaknu od ovoliko vatre:
Ako ste uopšte čitali što Nikolaidis piše o Njegošu, i čitali pažljivo, onda znate da se to zove kritika.
Ali, obratite pažnju- makar ja nikad nisam...