Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Ja sam plaćao ćerki 20e individualni. Prije nekoliko dana bili na Žabljaku. Nemam nekog iskustva ali mislim da je za početnike, ta dva dana i Žabljak sasvim ok.
Evo i ovo možda nekog zanima.
...
-
Poranih jutros na 1450 sa drustvom da stignemo na vrijeme, kad sam ustao mrak je bio....
Stigosmo tamo, kad ono nema struje, meni vec pritisak raste.
Kako je narod poceo da dolazi, tako vele...
-
Malo drugaciji pristup ;)
https://i.postimg.cc/k5kPzm3p/Ruke.jpg
-
Možda bude od pomoći
https://www.youtube.com/watch?v=Z6mkK4TB_vk&feature=emb_title
-
možda je vlasnik kuće sanjao jednoga BMWa da ima ispred i eto..
-
Tehnomax je Authorized Reseller.
Gore je bilo riječi o Authorized Service Providers-ima :)
iCentar je Premium Reseller i Service Provider.
-
A opučiste momka.. Tipa boli uvo ima 27 godina, ima dobar posao, zarađuje fino, vozi dobar auto, je*e što mu se svidi i boli ga ćošak.
Jeste kaemSe u pravu, ali neće on sa 27 da se ponaša kao da ima...
-
Tržište je puno malo, ali se samo reguliše, isto kao što se polovni Golf nerealno puno cjeni (ali se i prodaje za taj novac) tako su se ovdje izdvojili skuteri Beverly, T-max i X-max, recimo KTM je...
-
Ne moze.
Aparat koji je za 'nespresso' (i 'nespresso-compatible') kapsule ne moze nikako da koristi 'dolce gusto' kapsule koje su veoma razlicite, nisu ni blizu.
P.S. I 'Nespresso' i 'Dolce...
-
Meni je to bila jedna od zalosnijih diskusija na ovom forumu. Neka potreba je kod ljudi da sire negativnu energiju po mrezama dok vecina ostalih cute pa se pravi privid opste histerije i paranoje....
-
Hoće li se spajati 1.maj i Nova godina, priča li se što?
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
-
potrošilo se jede se u karantinu :D
Inače meni je strašno gadna (bljak :burp:) ova priča oko salame u kliničkom...Prvo, junak je poslao sliku anonimno? Drugo dko izdrži sa salmom i svježim hlebom...
-
Zvonci drži se, a i ako te dje uvate i smjeste, samo traži telefon da nam nastaviš pjevati. Uživamo :*
Ja ne znam imam li neki problem ali mene ove vijesti i Corona koja i iz frižidera iskače ne...
-
Izašla Ozark sezona 3. Nešto se oduži izlazak, pozaboravljao sam dosta... :)
-
Sad su mi javili, negativan je
Ja pitah je li to to, da li postoji neka mogućnost da je urađen test prerano ili nešto čisto informativno, dobih povratnu informaciju da treba da ispratimo simptome...