Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Treba nać balans između izdržljivosti trimera i izdržljivosti rukovaoca trimera. Što bi stari rekli: Nije preša, sve će se stić, više dana no života.
Eto,mali filosofski doprinos ovoj temi...
-
Zdravo svima!
Posto smo na ovom forumu već neko vrijeme i zaista nismo mogli da ostanemo imuni na ovoliku količinu lijepih rijeci. Iako nam je ovo prvi zvanični post (odgovor) na forumu, osećamo...
-
-
Kako me stari zahebava za prvi april [emoji1787] veli doslo ti od izvrsitelja nesto, 600e, sto nijesi placa ovo [emoji1787][emoji1787]
Tu es mon hero.
-
Krenuh da preporucim Gaggia Classic Pro ali vidim da je Multicom u potpunosti izbacio Gaggia sa trzista a nesto je ne nalazim ni u drugim online prodavnicama. Sto se desilo sa njima na nasem trzistu?...
-
Jes, isto je koristit slovo koje si koristio cijeli život i biti aktivan izdajnik, lažov, bitanja, širitelj mržnje i slično.
-
Ako Milan promjeni ime u npr. Novi Milan Knežević ja vjerujem da formalno - pravno gledano ne mora davat ostavku.
-
Smjernice za kupovinu auta:
Ne uzimaj dizel ima plivajući zamajac, turbinu i skupe dizne,
Ne moj na plin, to stalno trokira, ne umije niko da ga našteluje,
Ne uzimaj sa 3 vrata, stalno se moraš...
-
Preko Krstca samo u toku sezone mogu proci svi, van toga samo mjestani. Tako da ne idi tuda.
Sent from my S25+ using Tapatalk
-
Haubu
Sent from my OP13 using Tapatalk
-
Oni što kradu đeci paketiće smo najgori ljudi
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
-
Nadzorni organ, dje god se radi on je u blizini, ali ne preblizu da slucajno ne pomogne sto [emoji28][emoji28][emoji28][emoji28]...
-
Malo uključenje u duskusiju s prethodnih strana
Da, može.
Isto tako uspjeh je individualna stvar, ne percipiramo ga svi jednako. Iako u CG on nosi u pravilu materijalnu komponentu i...
-
Pa ne bih se ja bas slozio, sve zavisi sta ti je reper za taj prosjek. Ako uzmemo za primjer Italiju, medju najpopularnijim picerijama su Gino Sorbillo, po meni nista specijalno, bolja je i u Jerry i...
-
Ništa nisam kupio, ni od tehnike ni od robe...
Trudio sam se da mi nešto zatreba ali bez uspjeha.
Definitivan dokaz da sam ostarao [emoji1787]
Living on the EDGE side
............ Ż\_(ツ...
-
Onda je sperma. Neko ti svrsava po staklima.
-
342 naloga napisana za 5 mjeseci.... tu im je problem...
ja cu 342 da napisem za dan
-
Ajde da se malo pohvalim (prije svega jer sam sam sve isplanirao i organizovao, a bogami i radio fizički), a da krenam sa ovim postom zbog ostalih kolega koje interesuje gradnja bazena.
Kupio sam...
-
Samo mi se nemoj traumirat. Eh da Putin prati forum pa de te preporuci za neku brigadu trolova, mozgove bi mnoge slomila.
-
Zli jezici bi ti rekli da je mitropolit i svetac Joanikije Lipovac, broj jedan ckrvenjak na Cetinje u svoje peto, docekao Bircolija i odrzao mu zdravicu.
Teoreticari zavjere bi ti rekli da...
-
Sjećam se neke lopte zvane “polufudbal”, poteža gumena lopta iscrtana na ona crno-bijela polja. Nedoder na betonu. Imala je još jedno svojstvo. Pretvarala se u projektil razorne moći koji je često...
-
Muški potomak, mamin i tatin ponos, sestrine oči i da se odreknu nasljedstva u njegovu korist... Onda naiđe na nekog ko ne gleda u njega kao u boga i ne toleriše sva njegova srnja pa se pomami....
-
Bukvalno ovo pricate samo jer je covjek srbin.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Pozdrav kolega forumašu. Ja radim u Nepo system i mogu dati par smjernica ili informacija.
Nepo System je ovlašćeni servis za razne brendove: Dell, Acer, Philips, Kyocera... i između ostalog i...
-
Napravit konstrukciju od 10tak metara i na nju ga podici, da svi vide, a ne ja sam dobar vozac, mene se to ne moze desit itd