Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Poklanjam stvar,nisam tu da zaradim..potrudio sam da sve objasnim i nekome mozda pomognem...zar je grijeh toliki bio da mi se u par minuta obrise cijeli tekst gdje sam opisao sve i ubacio slike i to...
-
Pozdrav forumaši, ovako da se oglasim. Radim provjeru automobila u Berlinu i okolini do 200km. Ako neko ima nesto u planu da kupi mogu pomoci pri kupovini. Deteljan pregled vozila, video po želji...
-
Oba su Web OS 25 i procesor alfa 7 vidi se kad se uđe u specifikaciju.
Kupljen ovaj Nano, ženi ljepše izgleda odozad.
Fala ti.
-
Naravno da ne treba. Samo treba dovesti ljude koji znaju svoj posao i krenuti u rekonstrukciju. Zasto bismo punili dzepove stranim privatnim kompanijama.
-
Bijah u nedjelju na 1600, danas na 1450.
1600 sunce, prelijep dan, skijanje bilo dobro prva polovina dana, onda neđe posle 13h na onu crvenu izbilo kamenje.
Mislim da se danas gore nije imalo...
-
Bio sam danas na 1450. Dan fantazija. Medjutim, sve mimo toga se tesko moze prepricati, na sta to lici…
Parkinga nema, ljudi se parkiraju uz put prema 1600 i pjeske spustaju, ja se na neku foru...
-
Najbolji,najkorektniji,najtachniji!
-
Niata onda ostavljam biciklo za sebe a ostali javite se ako imate jos djelova hahahaha
Bravo Krle, svaka cast za sic
Harryy ce ga opremit dobro :)
-
Bravo, svaka čast!
Послато са M2002J9G помоћу Тапатока
-
Koga interesuje Vin Energy iz NK trenutno prodaje po cijeni sa ukljucenim prevozom: a1 - 280e; a2 - 260e.
-
927
Za uzrast otprilike 3 godine
Nije mnogo prešao [emoji4]https://uploads.tapatalk-cdn.com/20230514/b95940a112e2f9c6e12d28acc1ef6cc6.jpg
-
Nije. Izgleda da je ovo sa ovim novim updateom doslo.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20211007/4192162d883e4c70f54afa68db2bcfb3.jpg
-
Prodajem djecije Atomic skije 130cm,
Salomon pancerice 24-24.5cm unutrasnje gaziste
cijena za komplet 70€
Prodajem Nike trenerku/ FC Barcelona, M velicina, cijena 70€.
kontakt 069 069 044...
-
Vala ako je dje blizu Dracu docu sa drustvom da ti pomognemo, 2l koka kole ce nas otplatit za tolko
-
-
Ova politicka snaga je jako potrebna tamo cisto da DF ne preuzme cijeli plijen sa parlamentarnih izbora jer njihov doprinos nije ni trecina tog rezultata. Sama Vlada mora pokazati negdje da ima...
-
Eh, da igra u automobilu, možda je najzanimljivija brojanje automobila. Jedna osoba npr. odabere Tojotu, druga Pežo, treća Reno,... ili boju, crvena, bijela, siva,... i brojite. Onaj koji pobjedi ima...
-
Ne znam da li sam postavio oglas u pravom dijelu foruma, nisam mogao da pronađem ništa u pravilniku...
Uglavnom, daje se vrhunski mužjak dobermana na udomljavanje usled nemogućnosti držanja. Pas...
-
Nadam se da je od danas stavljena tacka na nacionalne i slicne podjele i razne ugrozenosti drzave i njenih tekovina koje su nam bila tematika prethodnih izbornih godina i da cemo se u nekoj...
-
Zato sam ja, posto sam amatercina teska, kupio fino jedinicu, em ustedio silne pare, em meni svejedno, razliku ne vidim ni tako ni tako, odem da izdusim ponekad, nalazim to nekako zdravo psihicki,...
-
bice ubrzo trening bezbjedne voznje, ja mislim jedan na sjeveru i jedan u pg.
ja od srca preporucujem da se prijavite svi do jednog.
-
Ljudi, pustite vise otrovne umove da hranite pricama o popovima i cetnicima, zar ima ista vaznije od tehnokratije, koja je na pomolu?? Ekspertska vlada bez politicara!!! Pustite ih neka se koprcaju...
-
Zanimljiva je ta teorija da svi oni koji vole Crnu Goru i sve crnogorsko ne mogu i ne smiju biti protiv ove lopovske vlasti.. to je iskljucivo četnička ekskluziva...
-
" "žena koja non stop tortilje jede" " [emoji3]
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
-
Evo jedan refresh i od mene.
Sad sam bio kod čoveka. Pohvale za prodavca. Covjek zna šta ima i šta prodaje. Na žalost meni je model neodgovarajući za moje potrebe.
Dodatne informacije.
...