Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Evo za ove sto se bave Jevtom, a ne sustinom...
-
Metuzalem je dao odgovore u startu teme jos 2013. godine.. zalud..opet se luta po zadatom sablonu kreatora...
Metuzalem, hvala vam puno, meni je trebao mnooogo duzi put saznanja da vam kazem HVALA....
-
-
Što neko lijepo reče: "Vi što iznosite hranu na groblje nemate pravo da se bunite za Noć vještica".
-
Ima i Halloween na domaci nacin i zove se poklade
-
Nije problem u papirima, vec u onom sto na ploci pise. Ima li ona limenka na Rumiji papire? Zasto Dritan ne posalje tamo inspekciju?
Jes, kako ne.
URA gradjanska partija?
Jos jednom: jes,...
-
Vidim da sa velikim žarom pominješ one koji su i doveli Crnu Goru na staze bijede i nerazvijenosti. Možda si zaboravio da smo među najsiromašnijim zemljama Evrope. Ko je kriv za to? Jel smiješ da...
-
Isplivah dobro pa dok se suncam da uzivam citajuci bisere... Oko mene dosta stranaca, uzivaju vidno..U CRo sve manje turista, a ne vidjeh nikoga da se sunca na plazama ili kupa.. Posmatram sad ovo u...
-
Nije no- mercy mazohista, nego ce vrijeme pokazati sto sam napisala.
Najbolje je da covjek sam istrazi podatke i desavanja, pa ce mu biti jasno i bez Majinog objasnjavanja.
Znam da je tesko...
-
Jeste pa me odate ovim politicarima koji bi se namjestili da se slikaju pored mene, i posle da tvrde da su i moju pamet transferisali na njih preko foto.. :D
Jos nije vrijeme. Ezoterija nasih...
-
Citam sad Medojeviceve izjave na FB, gledam i foto, pa se uplasih da se nije negdje fotografisao pored mene, jos bi rekao da je strucan u mojoj profesiji koliko i ja, ako ne i bolji...
Da nije...
-
Joanikije je super. Zamislite da je mitropolit neko inteligentiji sa većim talentom manipulacije poput njegovog prethodnika.
Ovako, Joanikije je garant sekularne Crne Gore. Brzo će dosta naroda da...
-
https://etnobasta.com/galerija/4)%20Decije%20igraonice/800x600/Vozic.jpg
Hvala Lepo
-
isto mene strah da nas ne presele u knin
-
Mi smo jedina zemlja na svijetu gdje ljudi urusavanje drzave i nacionalnih interesa pravdaju borbom protiv kriminala. Jel nekom jasno da treba da se bori i za drzavu i protiv kriminala?
Za sta se...
-
Ovdje pojedini odbijaju da vide sta se desava i sta su DF i SPC. Ako su jednom probali 2016 potpuno je normalno da ce da probaju opet 2020 i svake naredne. I sto je najgore ostacete slijepi sve dok...
-
У ЦГ су лоцирана два пакла.
Први је када као српски националиста мораш да се будиш сваки дан у Неовисној са Секулином химном .
Други је када као црногорски националиста мораш да се будиш сваки...
-
Nije tačno a što i da jeste, SPC ima glavnu ulogu u Crnoj Gori tako da ne vidim problem da se komentarišu njihovi potezi, dok se i to ne zabrani.
Jeste li gledali kako joj se u skupštini političari...
-
Ja ogrezao a oni prisvajaju što nikad njihovo nije bilo.
-
Nego da se malo vratimo na apetite SPC sa sjedištem u Beogradu.
https://www.antenam.net/drustvo/religija/256220-crkva-srbije-katastarski-otima-i-hram-i-seosko-groblje
-
A drugi su, kako vidimo, bili spremni da svoje interese (suprotne državnim) brane oružjem, čime bi zvanično postali teroristička organizacija; služe kao logistički centar strane agenture; i...
-
Tako je, i onda se promijenila vlast i druga ekipa kupila političare koji su pobijedili kako bi preuzela mjesto ovih prvih. Na to dodaj Rusiju, Srbiju i SPC i dobijaš ovaj bućkuriš poznatiji kao...
-
Razumijem tvoj ugao, ali nacionalni interesi države i građana su na prvom mjestu. Poštovanje i priznavanje zakona i poretka države neće doći ni kroz kakvu unutrašnju crkvenu katarzu. Zato, ne...
-
Policija nije stavljena tu bez razloga cim je tu. Ti policajci tamo nisu placeni da razmisljaju vec da rade sta im se kaze. Policajac i vojnik imaju pravo da misle dok je to u oviru zadatih...
-
Crkva Svetog Đorđa - Podgorica
Laku noć
https://podgorica.travel/wp-content/uploads/2021/03/crkvagorica1-1080x693.jpg