Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Da su bar kroz godine nesto promijenili, ali a-a, stanovi dje trebe komplet renoviranje, sve sto moze da se mice da se mice, a 2.5k kvadrat
-
Realno 1400-1500 ali se prodaje 2100-2300
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
-
Moj plac je 600 kvadrata. Ne da je mali nego sa komsijama se grlim cini mi se. Ja se odbih sa svake strane ali oni nikakvu zakonsku normu postovali nisu i kad se kolju ljeti dzabe sve. No sreca ove...
-
Plac od 500 mali, u kuću od 280 kvadrata ne mogu 3 stana...što se raaadiii mooonciii[emoji16]
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
-
Najbitnije je znati gazdu i to spomenuti…[emoji23]
Restoran Obala, riblja top, krap u zvona top…
Ne znam gazdu..
-
Što recimo ovo izgradiše na neko manje kompleksnije mjesto, đe bi možda i održiv bio projekat - tipa Ćemovsko polje? Grad se širi i treba da se širi a Ćemovsko je bar meni logično rješenje. Em je...
-
Zaboravim nekad da imam ovaj profil, pa se sjetim kad mi treba neka preporuka ili kad mi se nešto jede, a ne znam ni gdje ni što. Pa kad sam već tu, evo mog skromnog doprinosa hah:
Melos, City...
-
Često koristim lijevi žmigavac u kružni, češće nego svi ostali što koriste desni kad se isključuju
-
Kako mozes da imas dug na glovo uopšte ?
Послато са 2510ERA8BG помоћу Тапатока
-
Nije na odmet kakvih kamikaza ima iz srednje trake
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
-
Oni su zakon, pogotovo kad ti vazdušni jastuk polomi vrat zbog njih
Sent from my OP13 using Tapatalk
-
Tako je. Ja moje auto drzim 0.1/0.2 u minusu jer vise cijenim udobnost od preciznosti u svakodnevnoj voznji i po cijenu nesto brze potrosnje guma i nesto vece potrosnje goriva... Ako cu da idem nedje...
-
Ne moras gledat bas fabriku, gledaj po sebi...0.1-0.2-0.3 bara se itekako osjeti na ponasanje auta...
moze bit mrvicu tvrdji i precizniji, ili udobniji i meksi
-
Nema ti tu razlike skoro nikakve, par procenata, vizuelno ces jedva primijetit.I oko 3km/h "brze" ce ti pokazivat kazaljka kad vozis oko 100km/h
To plivanje se rijesi stelovanjem pritiska u gumama,...
-
-
Pare prosute u auto ostaju u auto, nikad ih izvući ne možeš.
Ovo mi je bilo najgore iskustvo prodaje ikad do sad, ne znam ni sam koliko ponuda za kompenzacije je bilo: 7-8 A6 karavana, E91,...
-
Koji sami vrh, i koliko kostaju ovi koji su na samom vrhu?
-
Prilično slično sam prije neki dan prokomentarisao...
Odavde ------>
Dovde <--------
-
Javi mi se u inbox
-
-
Šta znači "mali procenat ljudi koji plaćaju stan iz stambenog kredita"? 90% ljudi koje poznajem je stan kupilo preko stabmenog kredita, ne znam u kojim krugovima se ostali kreću.
Ko nije...
-
Veliš li whats happened in vukojebina :joy:
-
Ja sam ih juce kontaktirao, rekose kisa je i malo snijega ima...
Odavde ------>
Dovde <--------
-
Ovo zna pola pg uveliko. Trebalo je pola lidl i idea da podijele oko lakovica , međutim lidl je izasao i idea pod imenom merkator preuzima ovo.
-
Idea preuzima svaki objekat lakovica