Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Ко чита тему а не јавља се, нека стави + или тенкс. Знамо да вас има. Чисто да се види колика је и даље популарност.
-
A i ja bi isao da nista ne ebem
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
-
Predato sve.
Upisana je ko porodicni stambeni objekat od 2000 godine koji nema dozvolu.
Oko 4000e ce biti ako nije na rate. Ako se uplati odmah kada bude naravno.
Ne kvarite nista, tako je kako...
-
Šta znači "mali procenat ljudi koji plaćaju stan iz stambenog kredita"? 90% ljudi koje poznajem je stan kupilo preko stabmenog kredita, ne znam u kojim krugovima se ostali kreću.
Ko nije...
-
u 91 minutu pad, za malo 18k kvotahttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20260217/8b7482d998cc481e43fe1a6656bfdca5.jpg
Poslato sa ELS-NX9 pomoću Tapatoka
-
Pasha, ti posle 4 pada sa motora ne testiraš više motor koji ti dub c preporučuje.
Ti u stvari testiraš ženinu ljubav i povjerenje u tebe. [emoji6]
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
-
Svaka cast
Veliko priznanje za crnogorski rukomet: Pavićević i Ražnatović sude finale Evropskog prvenstva
...
-
Ne znam ko je ovaj coek koji otvara taj KFC al bi bas volio da izgura ovo skroz do kraja i da ga otvori, dolazio bi mu samo zbog toga
-
Ajde da se malo pohvalim (prije svega jer sam sam sve isplanirao i organizovao, a bogami i radio fizički), a da krenam sa ovim postom zbog ostalih kolega koje interesuje gradnja bazena.
Kupio sam...
-
Moras da dodas karticu za srb/mk/hr
https://toll4all.com > uloguj se… i dodaj karticu
Cita neko iz monteputa, da ne otkrivam ko… i svaka cast za direktni kontakt na forumu.
Sent from my...
-
Ima li ko da je legalno započeo i razvio biznis u CG?
Osim Pashe...
-
Samo mi to jos fali pa da se objesim ispred slobodno.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Hvala ti puno !
Ni sami ne znate koliko su vase pohvale i pozitivne recenzije uticale i koliko to znaci meni i RIU.
Jer nema bolje reklame od dobrog glasa. :)
A potrudit' cemo se i ja i...
-
Nudim usluge pregleda automobila Berlin i okolina do 150km. Vizuelni pregled, pregled dijagnostikom (thinkdiag plus) kao i probna voznja ako je moguća. Kompletna pomoć pri kupovini kao i uvozu. Broj...
-
Kakav muk kod srba iz cg…
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ti sa 5000 mjesečno možeš đe god hoćeš [emoji846]
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
-
Treba đecu tamo vodit,pokazat im kolko košta.Možda ga s voljom počnu jesti kući.
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
-
Istina živa Whisperer.
Normalno da će da traže, jer one male zgradice imaju solidno placa okolo. Neki su na divlje ponešto i dozidali, naravno jer država ne postoji, mada toga ima i u Radosava...
-
Potpuno sam zapostavio ovu temu, a za prethodnih 10 mjeseci u klubu se izdešavalo masu stvari :D
Da krenem od početka.
Kad smo razrađivali ideju za otvaranje kluba (nas 4...
-
Masterclass :D
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
-
...
A tamo je izložena lokomotiva i vagon koji su saobraćali dionicom koju sam gore opisao. Borsig je prvu lokomotivu napravio 1840 godine, a ova izložena na željezničkoj stanici Bar proizvedena...
-
...
Po izlasku iz tunela osvrćem se iza sebe
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20241230/d3ad21fa8386d8077567fc32bddb44c4.jpg
Kada se izađe iz tunela primjete se vrhovi Rumije (sada prekriveni...
-
Trasom nekadašnje željezničke pruge Virpazar - Bar
Predstojeću foto reportažu nisam svrstao u putopise, jer sa pređenih nešto manje od 150 km ona to ne zaslužuje. Elem, lijep sunčan dan 29.12.2024...
-
Ja cjeli zivot sanjam kako odlazim niz rijeku
Starim parobrodom koji vozi skitnice na zapad
Da nosim jednu davnu, nikad prežaljenu ljubav
Tanku dugačku cigaru i par mamuza od zlata
-
067 207 902
Rajko Popović
067 285 499
Saša Ristić
069 056 820
Deda