Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Mozda moze nekome biti zanimljivo, Gaggia Classic Pro polovna za 180 eura, kod covjeka koji se bavi prodajom polovnih kafe aparata... Ako je u dobrom stanju u odrzavanja, odlican aparat za te...
-
Ja se razmisljam da izbacim svaki vid medija u naredni period. Drustvene mreze ne koristim i pocinuo sam. Ocekujem da ce biti bas prljavo i mnogo udara na oba kandidata.
Volio bih da se na...
-
Xiaomi Mi 10 - Odlicno Ocuvan 8/256GB EU
Koristen 7.5 mjeseci, baterija perfektna, fullpack, Original Punjac 33W, USB Kabl, Iglica za SIM, 3.5mm na USB Type-C za slusalice i Uputstva.
Stanje:
...
-
Ne znam sto da ti kazem, X5 na Sailun…nemojmezajebavat.
-
Po meni,ako ta dca uslova ti ne kvare komfor,onda je ugradi.Svakako je jeftinija jedna 24-ka nego 2 12-ce.Moje iskustvo je da sam po predlogu čovjeka iz te branše stavio 12-cu Vivax aeri,odlično...
-
Vi koji imate iphone i koristite usluge Hipotekarne banke brzo vam stiže Apple pay. Testira se uveliko.
-
Da rezimiramo... :)
Znači Bemax preko Lazovića konektovan sa ubicama Pukanića i Jovanovića zbog šverca cigareta, a sve pokriva Čanak, koga su rentirali za 500 eura, dok Peđa Bošković pravi...
-
onda logicno napajanje.narucis ga onlajn (sad bi i morao svakako) i ako ne rijesi problem vratis ga.
-
Prvo manje relacije (vožnje od sat vremena kolima) pa sa godinu prvi put avionom. Djeca su danas putnici od malih nogu i samo treba biti pribran ukoliko se desi neki kuršlus. Preporučljivo je da neko...
-
Potpuno se slazem, samo ne znam zasto reklamiraju ljudi taj bazdeljavi multicom kad je jedan od skupljih ''u grad''. Moze i jeftinije od ovoga da se zakuci monitor i to nov