Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Sto veca izlaznost to se koliko toliko uticaj vojnika smanjuje. Savrsenog kandidata zaboravite. Izvagajte sta vam je po volji, i odaberite manje zlo ma ko to bio po vasem ukusu. Malo po malo vjerujem...
-
Moguće, ali PES priča tokom predsjedničke kampanje ide u drugom smjeru. Evo i Jakov večeras reče - može svako u buduću vladu osim DPS.
Mislim (isključivo na osnovu priče koju guraju) da PES ide na...
-
Stvarno neko misli da bi vlada sa df-om bila stabilna?
-
Niko da prokomentariše momenat neophodnosti odvajanja određenih ličnosti, javnosti prihvatljivih, i njihovo jasno distanciranje od DPS-a u cilju formiranja neke nove liste.
Niko da reče, jeste DPS...
-
Jer Amazon ima hub u HR... i saradnju sa HR postom.
@Tonya
Cekaj dok / ako stigne...
-
Želim ti brz oporavak i da te nikad više ništa ne zaboli :) Neka si to riješio, svaka čast za hrabrost :)
A šta je sa @HaRRyy i operacijom u Risnu ? Je li sve ok?
-
Srecno sokole,da to drzi kako treba jos dugo :)
-
Hvala sto si podijelio iskustvo. Brz oporavak ti zelim.
oko neophodnosti operacije: da li su ti je doktori preporucivali? Jer nekako se iz posta zakljucuje da je to sve na tvoju inicijativu?
i jos...
-
Zbog ličnog problema ću te pitati...
Oduzimaju li ti se ruke, ..onda loša kordinacija pokreta, čak zamućen vid, grčenje ruku do laktova, trnjenje lica itd još svašta nešto ???
Ni malo naivan...
-
Hirurzi su ti uvijek za operaciju po default-u. Ako je takav slucaj da dolazi do odumuranja nerava onda idi na operaciju. Ne znam sta ces raditi fuziju prsljenova ili jastučiće al njemacku bi...
-
Operacija se ostavlja kao poslednja opcija zbog rizika. Kod nas mislim da niko i ne radi operc.kicme osim juskovica... napolje je druga prica i skoro je pa rutinska,mada vratna kicma je grdja za...
-
poz.ovu terapiju sto ti je rekao dr radunovix da probas je trakcija... aparat za dekompresiju kicmenog stuba.
nemoj da placas kod njega 50e jer na nekoliko mjesta imas po 20e. Nemoj da mislis da je...
-
Ja bih pokusao prvo sa Savom R. Jedini skolovani kiroprakticar u CG. Jes da je skupo. Ali nista nije skupo ako izbjegnes operaciju i sve rizike koje nosi. Isto ti je bitan unos b vit, milgama, mg,...
-
Imaš Dubrovačku kliniku specijaliziranu za te i takve operacije....
Takodje imaš Risanske neurohirurge, .....dr.Popović kažu da je dobar ....vidi, ne rizikuj na kraju krajeva ako ne moraš
-
Evo ti po meni adekvatna a adresa za konsultaciju,znam puno ljudi koji su isli kod njega,sto na konsultacije sto na intervencije
https://www.medigroup.rs/lekari/markovic-marko
-
uh brate, nezgodno....znas kako.....ja sam svoje dijete vodila kod Savovoga oca ali mome djetetu nije operacija bila jedina opcija, nego je operacija bila opcija samo ukoliko hoce da bude...
-
Slozit cu se sa Zvoncicom .
Nikad ali nikad se ne lijecite preko neta . Prvo to uospte ne mora sa je tacno sto procitate drugo simptomi su za mnoge bolesti pa skoro isti . Nebi postojali...
-
ta tri diska su ti vec počela sa degenerativnim promjenama, nijesu ti vise elasticni i lako pokretljivi, ta tecnost u sredini se sasusila i zato imas tegobe valjda u donjem dijelu ledja i disk ti je...
-
Oce, bar je meni tako bilo.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk