Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Mozes sve da vratis na Amazon u predv roku. Samo se placa vracanje, a oni ti kasnije refundiraju troskove slanja. Mene je 0.5kg paket kostalo 130e da vratim za USA, novac dobio posle 10 dana.
-
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20260501/5077546accc12640f790be8eaeb27184.jpg
Sent from my 17PM using Tapatalk
-
Bagra nenajedena
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
-
Ne pratim mnogo geopolitiku ali kapa dolje za Pedra Sančeza i za sve ono što je danas rekao, ako istraje. Konačno neko da pokaže zube splačini sa dna kace, mučno je bilo slušati ovih mjeseci Makrona...
-
Gando jedan castan i posten lik, sve radi iz cistog ubjedjenja, masu stvari izgurao i svaku podrsku treba da ima.
Tu es mon hero.
-
Е вала ако нам ни Гандо не ваља нема нам спаса.
-
A sto bi ti, da radi u KFC?
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
-
Imati snimak seksualnog odnosa nije ni nečasno ni sramotno. Objaviti ga je i nečasno i sramotno. Prema tome, sramota je onoga ko ga objavi. Njoj se može zamjeriti što je naivna pa je to uradila sa...
-
Ako ces da primas platu od naroda, ponasace se pristojno.
Princip je vrlo jednostavan.
A ako ces da glumis Merlin Monro i Severinu, siroko ti polje, otkaci se sa drzavne sise i radi sto oces.
Ako...
-
ovaj asanović je ogledalo vlasti države Crne Gore. znači on predstavlja komplet političku većinu ove države.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Lider građanskog pokreta (GP) URA predstavio je nacionalni program “Aktivna djeca CG”, obaveznu školu skijanja i plivanja za osnovce.
Kako je saopšteno iz GP URA, oni predlaže uvođenje Nacionalnog...
-
-
Pod oba krila. Over & Out [emoji23]
-
Makar ne vidiš Ćaćilend[emoji1787]
Living on the EDGE side
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
-
Prijatelju pauki
Mi ne ulazimo nas unose i to je cinjenica
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
-
Za većinu naroda čekam da savladaju plaćanje putem telefona. Lakše je izvući karticu iz novčanika, nego postaviti telefon.
Da ne bi Temu aplikacije još bi samo 20% građana CG koristila plaćanje...
-
https://i.postimg.cc/ncJDDRxg/IMG-3555.jpg
Oprostite.
-
Kakve vam jade zadaje Željko i kad je Partizan ispod vas. Pa ne može jedna utakmica da prođe da ne pričate o njemu. Kakvi su to kompeksi nevjerovatno. Mislim vjerovatno je, ipak je on sam mnogo veći...
-
Ajde da se malo pohvalim (prije svega jer sam sam sve isplanirao i organizovao, a bogami i radio fizički), a da krenam sa ovim postom zbog ostalih kolega koje interesuje gradnja bazena.
Kupio sam...
-
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20250814/3f5476d9192a17cc9e1e14339aa85e4a.jpg
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Cerovo” i Goran Đurović još jednom pokazali visok stepen društvene odgovornosti i humanosti. Za veliku požrtvovanost, svakom barskom vatrogascu (ima ih 40) uručiće, kao poseban gest zahvalnosti, po...
-
-
Moj utisak iz Grčke. Treba biti ozbiljna budala pa iz Srbije ili bilo koje susjedne zemlje doći u Crnu Goru na more.
Izuzev ako imaš nekretninu ovdje ili ti neki rođak&prijatelj posudi ključeve. Pa...
-
Najjaci su mi cetinjani i niksicani koji za Bar idu ulicom Vojislavljevica umjesto da idu novom zaobilaznicom.
-
I meni se ovo čini funkcionalno, no gledam ovo zaprepašćivanje, ovdje su se svi podigli izgleda u 150+ kvadrata... :)
Jbg, dosta ljudi ne može priuštiti veće, a i siguran sam da bi dosta ljudi...