Search:
Search took 1.00 seconds.
-
https://www.pro-edge.me/
Bili su pored kristalaprije, +38268035680
Prodaje i japanske nozeve kuhinjske od 20 do 400 eura ,tocila svasta nesto i jos ostri nozeve , a ostri i alat za KBC hirurge...
-
možda zato što mu ne bi bilo svejedno da ga narkodilerov čoek u policiji otkuca narkodileru
-
Fascinantno mi je da neko dođe na funkciju na kojoj zna da će biti max godinu dana i uspije da se kompromituje.
Ajde oni što su 30 godina jahali pa su mislisli da im niko nikad neće stati na put.
-
Sve ce da razbucaju, srusice i Radoja Dakica i Duvanski i Telekom ce da prodaju, svasta ce da rade.
-
Sve će da razbucaju. Nestaće ona uređena država, nestaće ono blagostanje u kojem smo živjeli i na kraju bili nezahvalni pa glasali (ne ti) protiv Đukanovića. Nestadoše razni Katnići, Medenice,...
-
E sad borba za nove stanove i građevinske kompanije, nova sansa za prostorne planove , ad hok mijenjanje UT uslova I tutu ...
Sve u svemu nista novo vec viđeno...
Sent from my SM-A705FN using...
-
Država u kojoj je veća vriska oko popisa nego oko penzija, plata, javnog obrazovanja, javnog zdravstva i kulture.. Glasali ste, dobili ste..
Pozdravljam svaki napredak i ako su mi očekivanja 0.....
-
Javne rasprave i primjedbe idu na nacrt. Kad se završi taj dio, onda se te primjedbe usvoje ili ne usvoje i unesu u plan. Takav plan ide na usvajanje i kad se usvoji to je to. Poslije mogu ići...
-
A Medic, Beogradska ulica. Dr Aleksandra Bozović Čelebić. Pođi na kosultacije, sve će ti reći
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
-
Ja sam siguran da Crna Gora moza mnogo gore od ovih kadrova. Takodje sam siguran da ce se to pokazati na primjeru 45. vlade, kad god da dodje.
-
Nova vlast nakon 2020-e se ponašala identično kao nova vlast 1945-e, 1989-e... Gladno, neznaveno a bahato i/ili nesvjesno svog neznanja... Samo što nova vlast nema xx godina da nauči, nego ćemo ih...
-
Pa nije isto (profesionalna) preporuka u svijetu i (rodjacka) preporuka kod nas.
Kod nas preporuka ide tipa "Kume, ovaj mali ti je odlican... ne zna on mnogo al' ti nece smetat'... aj, fala ti...
-
CT [emoji16]https://uploads.tapatalk-cdn.com/20231021/cc030cf1d3a47ca8216034c7c9a0a33d.jpg
Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока
-
Ima jedno pola godine od kad sam napustio forum. I nemam se namjere vracat. Ali, kao nekadasnji popisivac, rekoh da kazem svoje iskustvo iz davne 1981, godine. Dostina na forumu se tad ni rodila...
-
kolko je ima najtežih dana od kad uništava Srbiju. svaki drugi dan mu je najteži ikad
тапаталк
-
Kad je spc vjernicima ok da im crkveni autoriteti pišaju po njima, ko sam ja da im širim kišobran?
-
Ako je popisiva dobrodošao u vaš dom, napišite Amin u komentarima.
-
Zbilja, mora li se puštit popisivač u kuću? Može li se ispred zgrade na klupu odradit taj q&a?
-
Ovaj cjenovnik je postavljen prije godinu dana... vjerujem da su cijene nesto jace sad.
ice-Ventura moze da potvrdi/demantuje.
-
Oćeš reć da su ovo trik pitanja, kao ono kad ti udbaš ispriča vic o Titu pa te uhapsi ako se nasmiješ?
-
Upitnik je skroz ok. Iz odgovora bi se pretpostavljam vidjelo koliko je porodica u CG zapravo zdrava i koji napor skola treba da ulozi u korekciju ponasanja. A ja vam kazem da porodica generalno u CG...
-
Ne znam sta ste ocekivali. Ljudi koji bi mogli kvalitetno da obavljaju ministarske funkcije ne zele da se bave politikom. Ja uvijek polazim od svestranosti DPS ministara koji su samo mijenjali...
-
Ovi isti su mi već radili nešto ranije i bio sam zadovoljan. U smislu sve što je dogovoreno ispoštovano je, čak i više od dogovora su odradili.
Za sad sam njih angažovao za temelj i mrtvu ploču,pa...
-
bratic mi je interesntna taman kao komsiluk.
-
Nema toga majcinog sina na nasoj politickoj sceni ko nije pojeo to o cemu pricas :)
Nece biti ni prvi ni poslednji koji ce ga pojesti. Nevezano za to oce li zvat Uru ili ne.
Necemo sa Urom, necemo...