Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Prije par godina vidjeh dje ovo ide, naoružah se profi busilicom bosch, i jos nekakvim alatom, pa mislim da se isplatila makar 5x do sad.
Toliko slika, rasvjete, šina za zavjese, štemanja...
-
Moram i odje da pohvalim kolegu simke081, covjek mi je zavrsio sve to je trebalo za klimu, posto je bila pod garancijom a nije radila kako treba zamjenjena je spoljasnja jedinica i izgleda da je...
-
Pogledaj inbox
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Dodaj Jastogovic [emoji23]
-
Hvala momci. Tu smo da pomognemo [emoji6]
Послато са M2002J9G помоћу Тапатока
-
E zamislite da nam nije njega i kolege emila iz t com,ispred poslovnice čekajući za sve to.
Momci,kapa dolje[emoji123][emoji106][emoji16]
Sve vam cvjetalo
Sent from my Redmi Note 12 Pro 5G using...
-
i ovaj HN nije Veljo nego Dašo a Veljo mislim da mu je brat :) digli su minimalne cijene sa 5 na 10e pa su neki promijenili
-
Isporučuje Garbu... :D
Sent using Tapatalk
-
nije Garbo nego Vidoje :) mislim da i ja imam kontakte jedno pola ovih
-
:D Koja slucajnost, nevjerovatno:joy:
Jos samo ostaje da vidimo kako ce se pokazati za grijanje ova masinerija. :muscle:
-
Spada dabome u Srbiji ih vraću uredno, pa Sony je drugu reviziju izdao zbog toga, toboš je problem nestao ali koliko čuh pogođena je i ona. Ja imam 4 gamepada, da kucnem 2 rade dvije a 2 godinu, bez...
-
Možete imati sistem koji vrijedi milion, ljudske greške će se i dalje dešavati.
Kad vam radnik/ca "ostavi" nešto za kasnije, mislite li da to rezerviše u sistemu?
Kolegi se desilo da čovjek...
-
samo da ugrabim vremena napravicu tutorial kako da prebacite vas gmail na turski store i da platite YT za 1,3-1,4eura , Google One 200gb za godinu dana 7eura :D sve regularno 1/1
-
Pametno,ne nego ovi nasih lopova po 900e i kusur €. Kada je Srbija preko Okeana.
Da te dobro sluzi
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
-
Naravno, sve naspram ličnih afiniteta. Ja koristim YT premium već godinu ipo dana (preko Argentine za malo preko eur mjesečno)
-
@simke081
https://novi.kupujemprodajem.com/konzole-i-igrice/sony-playstation/sony-playstation-5-disc-digital-konzole-akcija/oglas/15230109?filterId=2012326448
-
Hahahahaha.
Nije lepo tvoje ponašanje, al se nešto ne bih previše obazirao.
https://youtu.be/8yS3VEYyO0c
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
-
POLOVNI ORGINALNI TELEFONI SA GARANCIJOM na stanje 04-10-2022god
Iphone 11pro 64gb 430e sim free
Iphone 11 128gb 480e zdravlje bat 93%
Iphone 12min 64gb 450e sim free
Samsung s21ultra 5g...
-
Toliko košta nov [emoji3],skoro toliko
Sent from my Redmi Note 10 Pro using Tapatalk
-
Cim si pristao na ulazak u grupu pristajes i na maltretiranje clanova iste :)
Elem, moje rjesenje za taj i sve slicne probleme je da gasim net preko noci ili kad god odmaram i ne zanima me...
-
814.Uzimam
-
https://youtu.be/IuhzIkpo31M
-
205 i 190 nijesu isto :)
Nijesam znao da mu je toliko pala cijena. U tehno max je 270, za gotovisnko plaćanje. Moj račun je na 300e i imam garanciju naravno.
Uglavnom, sat + narukvica čelična...
-
Molim vas,
Imate temu o Xiaomi i kineskim telefonima, pa tamo nastavite raspravu.
Oglasi nisu mjesto za rasprave, obrisani su svi komenatri koji nemaju veze sa oglasom, i svaki dalji komentar će...
-
Hoce
Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока