Search:
Search took 1.00 seconds.
-
-
Poceli su kao ovi nasi, umjesto da smisle kako nesto proizvesti i prodati, oni da uzmu porez i uloze u lezilebovice.
-
1. Ne vidim razlog da se diže drama oko toga što je pozvan u MUP radi prikupljanja informacija. Nije uhapšen ni priveden, potpuno normalna procedura za nekoga ko ima informacije o odbjeglom osuđenom...
-
Vijesti su tabloidno lažavo korumpirano smeće još od početka 2000ih. Nego ne vidi se to kad pljuju i kleveću one koje ne voliš, samo kad tvoji dođu na red.
-
Komnenić i Vijesti su krivci za sve ovo što se dešava u Crnu Goru.
I DPS naravno.
-
Kvalitet aparata za sad djeluje vrhunski. Nemam zamjerki za sad. Radi i na male i na velike kapsule (kompatibilan sa dolce gusto i NS kapsulama), a ima i posudu za ručno stavljanje kafe.
Kako radi:...
-
Prvi put da mi ne stignu neki artikli iako je sve zajedno poslato.
Narucio sam 4 stvari. Dvije su stigle, dvije nisu.
A vidim da na 'Rrefund/Returns' ima opcija da je paket stigao i da nije...
-
E bogami ja kad nasložim jedno 70 80 eura credita, isto fino pane trgovina u tom iznosu, bez da stigne sms notifikacija od ckb-a :)
-
Ako moze sljedeci post da bude kada i ako nekom naplate. Ko i koliko.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
zurka na mikonosu sa nusretom za memberse
-
Zanimljivo je viđet koliko bi ljudi učestvovalo u prevari samo ako će izvući neku, bar sitnu, korist... Znate da će mnogi da naebu, da će neki izgubiti životnu ušteđevinu, i umjesto da makar...
-
A to ti je legitimi sad razlog danas da nekog nagrdis. Samo kazes taj i taj ili to i to je ugrozeno kod tebe u zemlji i ja cu da ga branim. Tako imamo ratove za prava pojedinih naroda, mir,...
-
E koliko je momaka sto ih znam uzelo pare na kamatu radi ovoga.
Zato sam i bojkotovao ovo ovoliko ali sam batalio.
Samo ako Bog da da se izvuku te pare pa posle sto god oce i kako god oce.
Kakvo...
-
Nije mi jasno zasto ih pravi Cheil do sad nije ugasio ili nesto.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
-
Veli brutalno obrijane do glave, a na ukrajinskim snimcima vidimo sto je u suštini brutalan odnos prema ruskim zarobljenicima. Nego, nije lijepo to pominjati, rusofili putinofili, ovo ono...
-
Ti si zauzeo stranu, navijas protiv Rusije.
Treba svi da batalimo narativ kako je Rusija kriva za ovo i to momentalno. Sto prije prestanemo da prozivamo Rusiju za ovo, rat ce prije zavrsiti i mozda...
-
Можеш ли својим животом да тврдиш да овима нису везане руке накнадно ? Не бих рекао ...
Толико је лажних информација да је скоро бесмислено пратит дешавања на дневном нивоу.
-
Potpisa li ono Zelenski da civili mogu napadati rusku vojsku? Napravili li on od njih legitimnu metu?
Sent from my OnePlus 8 Pro using Tapatalk
-
Podržavamo oba Busha, Clintona, Obamu, Bidena i sve njihove ratove, ali Putin je Hitler. Postoji li ijedan američki predsjednik koji nije imao svoj rat?
Samo Tramp, ali njega ne podržavamo jer su ga...
-
Jes, dok ovi ostali (Jenkiji, Rusi, Briti, Japanci) se oglašavaju i djeluju iz čisto plemenitih pobuda da djele demokratiju po bijelom svijetu.
Mada, svakako sam ubjedjen da su im ovo iskrena...
-
@hercules, ako ti toliko bide oči, obrati se PR kineske vlade da uklone tweet i povuku izjavu, ne otvaraj meni glavu očiju ti
-
Isto što i Ukrajinci rade sa brojkama, istina je vjerovatno između..
-
Da ne radiš za Kurir?
-
Ovo se odavno zna, snimak obilaženja ranjenika skupa sa ženom koja je poginula prije mjesec, slika tigra iza njega dok daje izjavu u kancelariji...
-
Svaka nepravda i izivljavanje me pogadja. Izivljavanje i nad najvecim gresnicima me uzasava. Nisam tip "haaaa to je uradio, treba ga odrat na sred trga i kastrirat".
Ali je iritirajuca tolika...