Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Kao i prethodne dvije godine i ove je bestbuy je LG C serija, ove godine je to C3 koji je zbilja fantastičan OLED. Oko 1600 EUR je u varijanti od 55". Taj A80L boli glava kako je precijenjen, imaš...
-
Prvo bih stavio najveci OLED koji moze da stane fizicki na polici gdje je predvidjen i unutar budzeta...
Ako gledas 55" pogledao bih takodje:...
-
Ako su sve specifikacije tačno naveli u linku ispod X80J je skoro u svemu bolji.
Glavna razlika: X73K je VA panel, X80J je IPS panel.
VA: bolja crna boja (+ za filmove), lošiji uglovi gledanja...
-
Jel' vama u malo odmaklijim godinama nedostaju ovi ludi izlasci, pijancenja i muzika do mozga?
Ni meni, ni najmanje.
-
Vesna Medenica je bila VDT i predsjednica Vrhovnog suda. Osoba koja je trebala biti osoba od najvećeg moralnog, etičkog, stručnog i svakog drugog kredibiliteta. Bila je na vrhu sudske vlasti i na...
-
Bice da je Ukrajina napala samu sebe...
-
Nije se pojavljivao na ovu temu od invazije, cini mi se. Nas ekspert za Rusiju.
Ali da budemo fer, gomilanje vojske na granici sa Ukrajinom i visemjesecne operativne informacije da se Rusi...
-
Kako su se DPS-ovci aktivirali da odbrane URA-u. Pa ovo je presmiješno. Do prije 5 dana su im to bili najveći izdajnici. Hahahaha.
Sent from my KB2003 using Tapatalk
-
Kako nece DPS i DF napravit koaliciju i uzet vlast da ne sve podmire.
-
preko 65% izlaznost biti neće u skorije vrijeme. a i nismo mi zaslužili nešto dobro, ako ćemo pravo :)
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
-
https://c.tenor.com/O9mhSJ6WNn0AAAAM/irony.gif
-
Dobar sajt za recenziju TV-a je rtings.com pa pogledaj...
-
Vezano za PS5, zaboravih reći da se ni tu ne opterećuješ, na prstu jedne ruke će bit igara u 120fps i to će biti uglavnom u 1080p tako da nemoj ni to da te zamara. Gledaj što kvalitetniji panel i...
-
Pravog HDR-a ispod 1000 nita nema, od 600-900 đene-đene a kad je osvjetljenje ispod i forsiraju HDR oznaku to samo znači da je TV u stanju da prikaže HDR sadržaj ali ne i kako treba, čisti marketing...
-
Što veći to bolji. Kako god okreneš [emoji846]
-
Odma ce te napasti ko mene druze,sto ne uzmes 55/65,50 je malo[emoji23]
Ja sam uzeo 49.
Moj ti savjet jedno,sto duzom garancijom. Lg mislim da to daje 5
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
-
Pobrkace se brzo ka moj 1 rodjak-ne mogu veli da se sjetim jesam li je yeba!
-
Čašćava si je viski i na domestos da paneš…
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ova zadnja radi kao stražar negdje [emoji57]
Sent from my Note-N9750 using Tapatalk
-
-
70% vremena tokom prenosa Grgur izdvoji za čitanje punih imena i prezimena igrača obje ekipe
Тapatalk
-
Kjaer citavo vrijeme bio okrenut prema njemu. Iron Kjaer.
-
veliko poštovanje za ove momkehttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20210612/ccbac805cd006ae6c28f400671014a71.jpg
Тapatalk
-
Ovakve stvari treba staviti u neki kontekst, inace se ne mogu kvalifikovati. Koliko ljudi koji su primili Astru je umrlo? U kojim drzavama? Neka posebna serija vakcine? Imaju li ti ljudi sto...
-
Ti bi mogao komotno i popis da radiš.