Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Modem ti je na optiku, connect radi na koaksijal tj drugu infrastrukturu
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
-
Ni ja ne mogu da uradim zahtjev za zamjenu modema.Podigli su cijene a nece da rade zamjenu modema !
-
Dobra aplikacija,kontrolisem ko je sve povezan na moju internet mrezu, mogu zabraniti ili ograniciti pristup nekim uredjajima.... Koji modem imas ? Uz povecanje od 2 € mjesecno treba sve da radi...
-
https://www.mb-com.me/
Imas kolege na forumu koji imaju slične cijene
Sent from my Redmi Note 12 Pro 5G using Tapatalk
-
https://www.instagram.com/p/C0jEueGI0Eh/?igsh=MWR3Z3o1bTFwYWNkZg==
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
-
Imas u pc gamer sklopljene komponente, ima do 800e solidan za gejming.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
-
Kolega @Tomek :)
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Evo ih :)
https://en.wikipedia.org/wiki/Category:Nintendo_Switch-only_games
-
e to je sat koji ima svrhu! :)
a ne da vidis jel ti dosla notifikacija
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
-
Puls , krvni pritisak, EKG (prepoznaje atrijalnu fibrilaciju), saturaciju kiseonika u krvi, stres, nivo masti u organizmu, prati spavanje, mjeri hrkanje, prepoznaje sleep apneju, svašta nešto...
Ja...
-
Ja ne znam, ali đeca prije potegnu za Nintendo Wii nego za PS4.
Vjerovatno jer skaču dok igraju, jer je sve na strani PS4.
Poslato sa Ultra Fold5 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ...
-
Mi sko vlasnici nintenda - uzeli ga ga umjesto slavljenja rodjendana za oba jer im je blizu datum- super stvar.
Igrica besplatnih ima veoma malo, cak se i stare igrice sa NES-a, SNES-a i Sege...
-
Neka pogleda samo izbor igrica,s' konzolom se ne moze razocarat
-
Pogledaj u Multicom, a cini mi se i da GPS centar prodaje DJI dronove, pa mozda oni imaju.
-
Nije losa pobuda 23%,za 46.79. Al ko hoce da saceka,crni petak,Bozic ide lagano ispod 35e
Sent from my Redmi note 12 Pro 5G using Tapatalk
-
hobi kit, par eura kesa, mislim da može do 2cm dubine, provjeri na pakovanju. bijele je boje, brusi se itd
-
Ja bih to zakrpio ljepilom za za plocice, jako je i lako se radi sa njim.
Mada mislim da mozes da to odradis i sa pur pjenom sve i kada se osusi odradis finis sa silikon koji je ta spoljnu namjenu...
-
Pa u zavisnosti od tvojih potreba, ja sam dodao 1TB. Preporučujem svakako bar 1TB jer su sad nvme diskovi jeftini a razlika između 512GB i 1TB je mala
-
Kingston KC3000, savršen.
-
Pogledaj i ova dva modela Hisens i Samsung, oba imaju 5 godina garancije. Sve ti je to manje vise isto odnosno jako slicno. Podji u Multikom i vidi da li su ovi modeli izlozeni pa pogledaj sliku...
-
Iskreno nisam pratio sto ja najpovoljnije trenutno,mislim da ce ti ostale kolege predloziti koji su skoro kupovali tv.[emoji106]
Sent from my Redmi note 12 Pro 5G using Tapatalk
-
Drug,sto god uzmes a nije 2.1 hdmi dobices isti efekat.
Ono sto je najbolje u ovom trenutku,da nadjes sto vecom garancijom(5god)
Sve ostalo po meni ti je bacanje para....
Sent from my Redmi note...
-
Orange flex poljski, prvi mjesec uz kod FLEX te ispane 0.22€, a dobiješ 5.76gb za EU + poruke i pozivi džabe.
Sent using Tapatalk
-
Pisalo se na temi o jeftinim kartama. Najjednostavnije ti je da instaliras aplikaciju airalo i preko nje uzmes esim. Imas za skoro sve zemlje svijeta,a posto ces da putujes u razne zemlje najbolje ti...
-
069073073, Zeljko Trajkovic