Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Najjace su "analize" i prognoze na ovu temu. Kakvo poznavanje geopolitickih prilika, licnih odnosa i namjera, vojne taktike i naoruzanja a to su tek bravure majstore. :Lolblue:
Bjezte budale...
-
Moj glas definitivno ide za prekret a što se tiče cenzusa imao bih da kažem da sam dosta puta glasao političke opcije sa strane opozicije prije 2020. koje su uvijek prelazile cenzus pa sam na kraju...
-
Možete da pričate koliko god oćete ali izbor je nikad lakši. Oćete li Gulu Katapult u baru ili Džibonija na trgu nezavisnosti......
-
Glasam onoga kandidata koji ne pođe na pijacu da se snima.
Za sad otpadaju Vuković, Milatović, Borovinić Bojović i Luka Rakčević
-
Pa i nije, o državnom se poslu radi. Hvala bogu ne idem previše na posao a plata redovna, da kucnem. Savjetovanja neka, kuckanje mailova i tako. Znaš li kako vele, umni rad je fizički neizdrživ. Sve...
-
Uopšte nije rak rana četnicima. Ja sam srbin iz četničke familije i svake izbore SDP glasam jer su mi pomogli da zaposlim familiju. Nikad me nisu zbog mog otvorenog srbovanja ni poprijeko pogledali a...
-
Ja sam bio za novu godinu u Istanbul 10 dana i išao autom preko Srbije i Bugarske. Krenuo u 5 ujutru u Tursku bio u 11 naveče. To ti dođe otprilike nekih 14ipo sati čiste vožnje a ostalo su bila...
-
Ne smeta mi što mu je kontrolna na sredinu. Taman da mi ne bode oči lampica za grešku na motoru.
-
Nemoj lovor višnju da sadiš. Ona jes lijepa ali posle 5-10 godina središnje grane joj dođu do debljine ruke skoro, pa se tu zelena površina proređuje i ne izgleda lijepo. Umjesto lovor višnje uzmi...
-
-
Naredni protesti demokrata
Ukrajinska zastava 3+
Svezana Ukrajinska sa Ruskom 0-1
100 eura na to.
-
Lijepo je čitat ali u neznanju je avantura
-
Vjerovatno se pitate zasto se ne oglasavam na ovu temu pa da vas relaksiram izjavom da cu svoj konacan stav formirati kada se oglasi venecijanska komisija.
Pozdrav za Safru :lolblue:
Lijep...
-
Mnogi u ovo vjeruju ali zapravo se radi o klasičnim igrama velikih sila da se skrene pažnja javnosti sa veličanstvenih protesta demokrata a protiv izdaje izborne volje od 30. avgusta.
-
Veži konja đe ti gazda kaže.
-
"Поштујући државу и њене институције нијесмо и нећемо се бавити страначком политиком нити се поистовјећивати са било којом партијом. Једна је и недјељива Црква којој служим, па је зато за мене један...
-
Kazem ti nije crkva nego jedna osoba. U ovom slucaju Amfilohije, kojeg mozes da volis-ne volis to je tvoja stvar.
Poenta je da, ako si pravoslavni vjernik, imas crkvu u koju mozes da udjes, da se...
-
Nikome ne smeta, zato se i zove Mitropolija Crnogorsko Primorska <3
-
Jeste, zadrti vjerski poglavari koji se duze tu ustolicavaju nego sto ovi sa barikada i njihova ideologija postoje :)
-
Ne slazem se, moraju jednom da nauce da Crna Gora nije samo Cetinje niti ce ikad bit samo Cetinje. Da se malo to divlje pleme dovede u red konacno :)
-
Veljovic priveden, svestenstvo uslo u manastir, problematicni demonstranti privedeni, to je to, jutro nije moglo bolje da pocn :)
Raduj se Crna Goro, imas novog mitropolita <3
-
"Ја сам одавно видио да овдје живјети не могу и ево дође вријеме да се од силе Цетињске под старост бјежим из Цетиња.
Јучер ударише Бајице на чељад доњекрајску пред манастир, која носаху жито у...
-
Problem je sto foliramo razumijevanje i neku hriscansku ljubav a to uopste ne moramo da radimo ako je ne osjecamo. Ja na primjer ne podnosim komite organski, mislim da su najgora skupina u cg i da su...
-
Godinama radim špediciju za njih, prije korona virusa nije bilo nedelje da nisu makar jednu kuću uvezli. Često sam uvozio i za fizička lica a imam prijatelja koji su vu montažnu iz ivanjice uzeli i...
-
Ako se ne nađe neko da mu baš ti ljekovi trebaju onda ih prospi u WC šolju. ostalo u smeće.