Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Danas sam upoređivao kameru na S25 i S26 ultra. Ne znam koja je gora.
-
Laz nepotrebno si paranoičan.
Ovo može biti web push. Pokriveni i android i ios. Jasno da je cilj ubacivanje reklama, ali ja kao korisnik ništa ne dobijam. Čemu korisnički nalozi?
Imaš sreće...
-
Ovo je isplativo dok im alat ne pokradu, ili dok nekom ne padnu kola i uništi dizalicu
-
Nisu dozvolili pristup Telekom-ovim sertifikatima. Trebalo bi da je dozvoljeno pristupanje samo kvalifikovanim sertifikatima, čitaj sertifikatima na tokenu/LK, a Telekom takve u trenutku pisanja ne...
-
Jer nema pečata. Potrebna su dva digitalna potpisa (sertifikatom za fizičko lice i sertifikatom za pravno lice, koji se računa kao digitalni pečat) ili jedan digitalni potpis sertifikatom gdje se...
-
Laz i meni je 15 dana stajala pošiljka u NTC. Manje od toga je trebalo iz Kine do CG
Danas su mi je donijeli i naplatili mi nenormalnu cijenu za PDV. Podrška ne umije da odgovori na pitanje na...
-
Dvije nedelje kasnije stvari sa Ananasa stigle. Udaljenost od jedne prodavnice 2km do druge 300 metara. Da podsjetim da je jedini razlog kupovine preko sajta bio 50e popusta koji su nudili.
Ne...
-
Evo nastavak. Definitivno su u potpunosti automatizovani AI odgovori, nevažno je šta napišem, odgovor im je isti.
https://i.ibb.co/v6qPy7Fn/Screenshot-20260125-130956-Gmail.jpg
-
Nejasno mi je zašto se maltretirate sa poštom kad se u Coreit sve odmah završava.
-
Vjerujem da novijim generacijama ovo otvara oči u vezi raspada Jugoslavije. Ko je nacionalne vatre raspalio sa svih strana.
-
Za ozbiljnog kupca dobar popust
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
-
Zahvaljujem se kolegi forumašu, sve sređeno! :)
-
Taj u centru je htio WD da mi stavlja u sat. Rekoh neka hvala, predomislio sam se.
-
@verbalni_fajter
Mislio sam ovih dana da pogledam CX30. Ovo po internetu što gledam ispada da iza nema mjesta za ljude koji imaju noge ako je vozač preko 185.
Kakva je stvarna situacija?
-
Gagarine jel ti dobra plata za ovoliki trud?
-
Daj mi razlog. Braniš ubice i manijake. Pa kako očekuješ TEBE da volim? Pričam za TEBE lično.
Je*ala vjera sve vjernike kad je ispred sve logike stavljate.
-
Objektivno nam Ado jedino treba manje migranata.
A to ako ti vidiš "manje migranata" kao "manje muslimana" je tvoj problem. Ne vidim čemu odbrambeni stav drugo?
U ovoj situaciji gdje smo sada...
-
Džabe širenje priče, cilj je jasan.
ŽELIMO IZMJENU POLITIKE I MANJE MIGRANATA DA BI NAM DJECA MIRNO ŠETALA ULICAMA
-
Radije ću da živim siromašan nego da živim nebezbjedno. Divljaci put kuće.
I ovo tvoje je Gebelsovski, ti i nekoliko tvojih ste stali u odbranu kao da nam Islam smeta, a ne kriminalci i divljaci....
-
Tripleta jesu li jevreji klali Njemce prije toga?
Nisu. Hvala, pozdrav.
-
Gagarine, ajde ne ... A znaš i sam zašto ...
Vučićevski patetični spinovi, nema što.
OGRANIČIMO MIGRANTE
-
Debilna nam je ovo priča za stanove, skrećemo sa teme.
A tema bješe da imamo dovoljno problema sa domaćim kriminalcima, sitnim i velikim. Ne trebamo dodatne.
OGRANIČIMO MIGRANTE DOK SMO NA...
-
@remark
Rekoh li ja da se batalite tog Vučićevskog spinovanja? Sve i da jesam pjevao "Ubi Turcina" (što nisam), zar ne bih imao više prava da to pjevam no turčin da ubija?
Uostalom, zašto bi se...
-
357 đe živiš ti? Ja u zgradi na četiri jezika pišem "Molimo ne ostavljajte smeće po hodnicima". Nema našeg naroda. Sad po vijestima ima oko 13000 turskih državljana u CG, i to pričamo o...
-
Ado blage veze nemaš šta pričaš. Turci su otišli po noževe, pa se vratili.
A i sramota je što pričaš tako.
Izmjena:
Čitam na vijestima šta piše i ova priča se ne slaže sa Zabjelskom pričom...