Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Sram te bilo, najskuplje verzije skidas. ;)
-
Sve igrice sa tom zastitom su pukle. Evo, ja igram Dead Space, 3 godine ga nije bilo, sad se pojavio. Sve besprekorno radi.
-
Mislim, bukvalno je izgledao kao da ima 25 godina. Bolje je igrao nego u bilo kojoj fazi meca sa Sinnerom. Svega 4 neiznudjene, ja mislim.. a procenti servisa i uspjesnosti na prvi i drugi.. bajka!
...
-
Kako je odigrao onaj prvi set, ono nisu istine. Doslo mi bilo da placem od srece kako je igrao, stizao sve, crtao po terenu... A znao sam da onaj nivo ne moze potrajati...
-
Kad bi komentator naucio da Nole NIJE u 38. godini, nego u 39. On je NAPUNIO 38 i od tog trena je u 39. godini.
A Nole se sad i godinama i okolnostima nalazi u situaciji u kojoj je Rodzer bio...
-
Evo, signali iz Kijeva kazu da ce Ukrajina pristati na ovaj mirovni sporazum "uz uzmjene odredjenih detalja". Istu stvar kazu i Rusi. Ti "detalji" ce na kraju biti toliko pregolema prepreka, da se...
-
S pasosem sve bilo bez problema...
-
-
Meni jeste. :)
Vidis, ja nisam casual gamer. Casualci su vecina na ovom forumu, ako ne svi do poslednjeg. Moji najbolji drugovi su casualci isto. Ono, igracu malo ovu igricu, bas mi se svidja.....
-
Kad niko nije zelio treceg, kad im je Fedal bio sve ono najbolje od tenisa, on se pojavio i zadominirao obojicom. Sad, kad svi traze treceg, nema ga ni na puskomet. :D
-
Cuti, da nije bilo tog preokreta, gledali bi kalendarski GS na jesen. Ovoga nema ko da zaustavi...
-
Kao da navijam za Partizan, kojeg ceka mec sa Liverpulom, pa posle sa PSG. Eto, tako vam se osjecam...
-
Ma, sve bi to bio laksi dio posla, vjeruj mi. Najteze je dobiti Janika i Karlosa. Ja, prosto, ne vidim kako on to moze da izvede. Misija nemoguce!
-
Noval ce igrati dok Sinner i Alkaraz malo ne ostaraju i onda ce poceti da ih dobija. :joy:
To sam juce pomislio tokom meca (mada, ranije sam isto pomisljao, ali sad sam siguran), ova dvojica bi...
-
-
Sra gledah ovo, krv ti je... Pred pocetah reko' bolje da ne gledam, samo ce mi krv moju popiti Denver... I kad poce onako rapidno da im se topi prrdnost u zadnjoj, reko' to je to.. put bez...
-
Pa, nemoj, brate.. mislim... dokle vise?? :joy:
https://vm.tiktok.com/ZMBPBB4r8/
-
Istina. Jeste da ga je dobio prosle godine u Shangaju, ali decko je naglo uznapredovao i velika je nepoznanica. Najvise ce zavisiti od toga kako ce mu Novak citati servis, jer decko servira gromove. ...
-
Polako, mozda ne bude Fritz, mozda bude Mensik u finalu.;)
Ma, u ovoj fazi turnira ja se mnogo vise bojim njegove fizicke spreme, tj. povreda, godina... nego protivnika.
-
Dobro, kad nece izbore, kad je sledeca skitnja? Sta veli plenum? :D
-
Oh, ima boraca za Kosovo u opoziciji? Kooo?? :joy:
-
Sledeci put nema nikakve potrebe za zvucnim topom. Dosta je zvuk mlaznog aviona da im pusti, ima u roku od sekunde svi da se razbjeze kud koji... A onda bi bolnice bile prepune zrtava nekog novog...
-
-
Vazi, to je kao da smo od DPS-a ocekivali da pocne da radi po zakonu i kako treba. Hahah...
-
Znaci, Musk direktno krivi Ukrajince za obaranje X platforme. Heheh, nice...