Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Jedina postena prica odje je Preokret. poy
-
Ne da je pun, nego evo je i izvozi
-
Mi nijesmo onda istu emisiju gledali. Jos nivo nekulture koji pokazuje ala Momo Koprivica je nenormalan
-
To dodje kasnije kad im se da medijskog prostora. Prvo postanu neuspjesni u prvobitnim zanimanjima koje su odabrali, pa im je politika precica da nesto naprave od zivota.
-
Krapovic je nabolji poslanik u demokrata, definitivno im on ne pise saopstenja
-
'Jeste li Vi gej? Svaka Vam čast!'
-
Nadajmo se da cemo sledeci put popove u medijima vidjeti za Badnji dan.
-
Nelojalno kome? Krivokapicu? SPC? Ako njegove procjene kazu da se ne moze bez prolivanja krv organizovati ustolicenje, kome treba da bude lojalan vjerskom fanatizmu ili miru u cg? Nijesu Krivokapic i...
-
Bez baksisa, dosta su ih gradjani cascavali
-
Smijesno je i pricati o Oralndicu i njegovom djelovanju, kao i djelovanju njegove partije, ali ako cemo realno sinoc Mudresa i ostali gosti nijesu uspjeli da poentiraju, a imali su i vise nego...
-
Ovo ih je izgleda Komnenic zvao da ih riba
-
Mislim da je odje bilo vise rijeci o pravu nego o ekonomiji, zbog cega se i pokrenulo saslusanje, iako je on isao vise na teren ekonomije kojim vlada.
Ja da sam na mjesto opozicije bih podrzao...
-
Mislim da je usao u tu pricu da bi skinuo DF sa vrata, odnosno da bi pokazao DFu svoju snagu kako ga ne bi ucjenjivali u buducnosti.
-
Ne znam za vas ali meni je Daka uljepsao ove izbore, jos ne prestajem da se smijem od sinoc. Steta bi bila da nestane sa medijske i politicke scene nakon 14. Poceo sam cak i da mu skidam one tikove...
-
https://www.vijesti.me/vijesti/politika/515565/ekoloski-pokret-ozon-podrzao-koaliciju-za-buducnost-niksica
Oce li mi ko ovo objasniti? Zar Ozon programski ne bi trebao Uri da odgovara? Pi, koji...
-
Kakva je situacija, ovi sto su 30 godina cekali na neku korist od promjene vlasti nece doci na red od preletaca
-
E kako je lud, on ne propusta priliku da ga prozove. Ili mu fali ulicnog iskustva ili mu ne fali hrabrosti...
-
Ul. Marka Miljanova 3! Zuta podmornica, vatrogasni kamion, topola, kos i Mile Sobic!
-
DPS je definitivno pao, samo da se sto vise oslabi Za buducnost Niksica i ja mislim da je to trenutno najbolja opcija.
-
To je problem sa IQ-om glasaca. Urinu su zahtjevni, a Dajkovi nas cvrsto drze na 86.
-
1. Dps-Sd 32/33%
2. ZZNK 28/29%
3. Demokrate 18/19%
4. Ura 5 %
5. Daka 4/5 %
6. SDP 3/4%
7. Ne damo Nk 3/4%
Ovo je neka moja procjena. Mislim da ce se preseliti dio biraca sa DPS na...
-
I ja mislim da jesu, ali su zagrizli malo vise nego sto mogu da pojedu krenuvsi na TBOK, to se vidi i po reakcijama. Pokusavaju da diskredituju momke koji godinama prozivaju vlast na racun toga sto...
-
Daka je med kao sto je i njegova rakija kvalitet
-
Ne vjerujem. CDM je ovo objavio prije foruma, a oni cekaju 2 dana da Konatar da izjavu kako ih ne bi diskreditovali, tako bar meni izgleda.
-
Pa njih ce najvise da boli, jer moraju nastupima da pokazu da su dostojni pozicije i da osiguraju nenapadanje dok ne postave stvari na svoje mjesto. U skupstini je dosta poslanika nezadovoljno i...