Search:
Search took 1.00 seconds.
-
nesmiiiiite tu parkiiiirat :D
-
auta su jako prevrtljiva... na 30-40 na sat ga mozes obrnut na krov od ivicnjaka i slicnih udara... ili proklizas bocno jer izgubis kontrolu i onda "dovatis" malo grublju podlogu i caoo
znam da...
-
otvori se, dje se ima tu se i prosipa :joy::rofl::rofl::rofl::happy::happy:
-
moja majka me uvijek, za voznju, savjetovala jednom recenicom:
"ja znam koja budala ide odovud, ali ne znam koja budala ide otud"
bukvalno vas sve gledam ko neprijatelje :D ko todlera na visku...
-
jesi li ti zenja ili nezenja? :D
sumnjam da me KIneyi spijuniraju pa zato on ide dje mu je zabranjeno :D :D ahahahahah
-
Lijevo od Cajetine pa preko Tare...
Javio ggogle neki udes put Uzica, pa reko da se probamo preko Tare
Ima krace stajanje (semafor) jer se neki most renovira i to je to
Spora voznja, ali...
-
samo stres...
izadje budala sa baze, vrti se 30 sekundi, to ima ir, lidar, radar, cakre, pasulj sveee da mu pomogne put da nadje i opet prvo sta uradi je ode u kablove dje mu je direktno oznaceno...
-
samo smanjuju... docicemo na to da treba da im se javimo izmedju 10:34 i 10:57 ali samo neparnim danima
-
nikad ne bi pogodio mene kad vidis, ali ne volim janjetinu :D
fala vam momci za incites
-
a da probas old school dizajn el rostilja? ili ti back to basics?
https://www.okov.me/mn/proizvodi/elektricni-rostilj-etg340-crni-electrolux
siguran sam da se vremena mijenjaju, ali mislim da je...
-
VR mi nije prikladan za uzrast... mozda sam "paranoican" :D
Laser tag, escape room-ove, igraonice - sto oni slavili (blizanci) sto isli na rodjendane od drustva po 100 puta...
Moram...
-
Je li ko probao ovo:
https://maxcaremne.com/products/vehicles-and-parts-example-product-2?variant=52231133921561
najveca su mi bolest stakla - sve mogu sem da su prljava ili imaju tragova od krpe...
-
Ja bih, kao jedan od zadovoljnih klijenata godinama vec, potvrdio ovo gore...
Jos dobijem i slike radova i/ili sta ima da se uradi ako nije bilo poznato unaprijed
A imali smo i popravki "na licu...
-
Ko nije probao da se vozi 4-5h tuda zbog par maloumnika ne zna sta je definicija dobroga provoda
Zato se u kola vazda ima voda i nesto slatko barem :D
tepali smo AustroUGARIMA - znamo...
-
mi smo presli iz kuce u stan jer je dojadilo taksiranje
cim su djeca krenula u skolu sve je palo u vodu - do tad je bilo iole OK, ali onda krecu treninzi, rodjendani, nijesu vise 7-17h (kao u...
-
mislim da su to "sobnavrataniksic"sa IG, nemoj me drzat za rijec - nema niko broj vise, provjerih
Kod ovih mojih su izlazili na teren da premjere sve i vide da daju ponudu
Imali su prije toga...
-
plus 2-3 glasa za ove ljude, bas bas fini za saradnju i na vise mjesta sam im gledao radove - bas pedantno i precizno - a sve su starogradnje bile i bilo je uklapanja u dimenzije otovora, custom...
-
Meni je najvece iznenadjenje koliko su dnevne temeperature u MK postale za svega 2-3 stepena od PG/DG rerne ljeti... ok jutra su svjeza, noci isto, ali da po danu upece 30+ ona zvijezda i da se mora...
-
dok nas ne sazvacu i ispljunu i ne ostane nista od nas, nece se nista ni mijenjat... ono sto ostane ce biti ko posle pauka ili pijavice - beskorista ljuska...
vise drza treba za MK :P i...
-
Facbook marketplace prati - vesto se pojave
Narocito jeftini budu ako nemaju licencu za plovidbu, a vlasnicima se ne kutara oko pregleda
Meni je Mad company iz PG pravio stambeni kontejner koji...
-
brodske kontejener i stambene??
poretrazi facebook marketplace, bude ih cesto
-
jes, pa kad dobiju na sud ljudi i vrate im se kola onda drzava odrijesi kesu za predjene kilometre, izgubljenu dobiti i popravke kola...
2x novo mogu kupit za pare koje izvale...
-
-
https://www.cdm.me/ekonomija/spajic-izabran-projektant-i-izvodac-radova-za-izgradnju-obilaznice-oko-budve/
-
pojacali su kontrole zadnjih dana za profesionalne vozace... dostina pod gasom