Search:
Search took 1.00 seconds.
-
E lijepo li je viđet da je doskorašnjim protivnicima euroatlantskih vrijednosti sad Amerika super, a Evropa licemjerna i prepredena. A ima i euroatlantskih fanatika kojima je Tramp ideal, a EU...
-
U ovoj situaciji je odgovornost na vozaču, koji je krenuo na žuto. Djeca tog uzrasta još uvijek nisu u stanju da razaznaju sve rizike u saobraćaju.
-
Ili još preciznije - dosta ljudi sa ovog podforuma je u poslu sa nekretninama, pa je to glavni razlog što se suptilno navija za povećanje cijene kvadrata. I nema ništa nelegitimno u tome, samo pri...
-
Ne, puni naziv Ministarstva turizma od prekjuče je Ministarstvo turizma. :)
-
Pa i ponaša se kao državnik. Trenutno među rijetkim odgovornim političarima u Crnoj Gori.
-
Roganović nije smijenjen, nego je podnio ostavku. Ne bih rekao da nam je laička javnost problem, nego upravo stručna.
-
To je na procjeni sudije. Ako se držimo striktno pravila da odbrambeni igrač ne smije omesti igrača prilikom skoka na način da izgubi ravnotežu, onda bi se moglo dosuditi isključenje. Međutim, desno...
-
Mislim da se selektoru upućuje više kritika nego što objektivno zaslužuje. Šola je po meni solidno vodio utakmicu i generalno mi se sviđa što forsira bržu igru, što nije slučaj sa ranijim...
-
Ne znam što se dešava sa Čepićem, ali je već dvije godine ispod svakog nivoa, i što se tiče igre i što se tiče samopouzdanja.
-
Farska ostrva su definitivno hit prvenstva. Izuzetno talentovana generacija, koja igra mnogo lijep rukomet i ima karakter. Za par godina bi mogli da budu u i top 8.
-
Ajde i tajmaut, i neizgrađena akcija, i nerezonski šut - ali je li moguće da je čovjek ubacio nezagrijanog Miloša Božovića prvi put u 55. minutu, da uradi šta?
-
Ni jedno ni drugo nisu ponudili dokaz za tvrdnje, ali ljudi odmah biraju da vjeruju onome čiju stranu drže.
Gospođa je bila član Koordinacionog tijela za praćenje implementacije pomenutog...
-
Odbrana ponovo postaje zaštitni znak <3
-
Zašto parlamentarna većina i prije glasanja o novoj vladi ulazi u pravne vratolomije i dovodi u pitanje njen ustavni legalitet zbog partijskog kusuranja? Titula 'najprvi od potpredsjednika' nije bila...
-
Na to vrijeme dodaj još oko pola sata do sat vremena kašnjenja u prosjeku. Vozom je svakako udobnije nego busom.
-
Novinari su potpuno u pravu. Oće da upravljaju državom, a nisu u stanju izjavu običnu da daju. Nisu mogli stati i dati uopštenu izjavu tipa 'siguran sam da ćemo donijeti odluku u interesu svih...
-
Što je najbolje, mislim da nije problem u tehničkom znanju - vjerujem da su projekti napisani solidno i u skladu sa pravilima. Rekao bih da ovdje je problem u nečem drugom, a to je kandidovanje...
-
Zastiđe. Ni znanja, ni vizije.
-
Svi bi Preokret, a da im ne ulazi.
-
Ja ću zaokružiti Preokret. Konačno se pojavio neko ko je u skladu sa mojim vrijednostima i ko u izbornom programu zastupa ono što istinski podržavam.
To će biti prvi put da u Crnoj Gori stvarno...
-
Zar ti to nešto ne govori? Iza svake partije stoji neki medij, neka ambasada, neki biznismen. Iza njih ne stoji niko. I to im je najveći kvalitet.
I ne bih rekao nemaju kampanju. Zapravo, oni su...
-
Ovaj post bi trebalo da ide na temu Degenerici.
-
Jedino što je valjalo je novo desno krilo Luka Radović. Nadam se da će napredovati i na klupskom i na reprezentativnom nivou. Vješt, agilan, željan gola - igrač kakav nam treba.
-
Ne znam kome se isplati kupovati nekretninu sa ovim cijenama. Bolje poć u Španiju ili Grčku i uzet stan za te pare. Stan u Valensiji otprilike isto košta koliko stan u PG. Smiješno.
-
Ovo tehnički nije ležeći, nego uzdignuti prelaz ili uzdignuta ploča. Inače odlično sredstvo za smirivanje saobraćaja i povećanje bezbjednosti.
A što naši inženjeri/izvođači najčešće ne umiju da...