Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Ne znam kako tebi to ispada, meni su iste cijene.
Uzmem i dodajem u korpu sto mi treba, kad se aktivira kredit izaberem iz korpe i uvijek su iste ili skoro iste cijene (desi se da se promijeni...
-
Stigao mi sms sa ovim linkom
https://1.me/static/file/obavjestenje-postpejd-korisnika.pdf
-
I 2 nedelje moze proc dok ti ne skinu pare i pošalju paket. Od tog momenta stize za nekih 5 dana
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
-
A da li na tu drugu kupovinu gdje iskoristiš 50 evra kredita isto dobijaš mogućnost povratka kredita kao da si platio punu cijenu?
-
I meni je tako stojalo, onda krene i stigne za 3 dana. Uglavnom, stiglo je tačno na procijenjeni dan isporuke
-
Nepristojno?
-
Imaš monopostpaid na telekom, i druge mreže imaju slično. Plaćaš koliko potrošiš, u tvom slučaju nista
-
Sta ovo znaci za korisnike telemacha u cg?
-
Mozes na geoportal da ga lociras i vidiš broj parcele, pa na ekatastar po broju nadjes izvod
-
Cuh vic skoro, dosao covjek da se zali kod doktora da ga boli goozica, a dje tacno, pa na ulaz. E boljece te dok ga god zoves ulazom
-
Ja citam 'treba mi neka konobarica...', malo je reci da sam bio zapanjen
-
Ima li nešto da nema? Pitam zbog druga...
-
Ja se izvinjavam sto cu još više temu da skrenem, ali bas ne mogu vjerovat sto se ovdje piše...
Zar nije sama suština kampovanja poc u neku divljinu, da se covjek izbori za sebe, da napravi mjesto...
-
Ja sam prije jedno 2 godine uzeo Tomzn osigurace preko aliexpressa. Na eWeLink aplikaciju rade, iste funkcije kontam da imaju. Pokrio sam čitavu kuću, 18 osiguraca, top rade.
Jedino sto nemam to...
-
I kupio i kasnije dopunjavao, samo im traži na mail instrukcije za plaćanje dopune
-
Imam ga ja, odlican. I znam par njih sto ga imaju, isto zadovoljni
-
I meni danas posiljku donijeli, kaze dostava sa AliExpress-a. Rece da su preuzeli neki dio Postin da rade, pojma nemam. Nije uzela onaj euro koji se inace daje. Na trackingu Poste nikakav info nema o...
-
e pa nista onda, onda ne valja
-
I dalje je dostupno, običan prepaid paket od 10 evra na trafiku sto se uzima. Ja aktiviram svaki mjesec prijatelju iz srb za vikendicu, sebi plaćam duplo skuplje pod ugovorom :) ali sam ubijedjen da...
-
Korisnik je živ i zdrav, vratio kredit :)
-
E dosta. Toliko je bio carlsberg do prije godinu i po, a tuborg 35-6
-
Jel uzimao ko s24 ultra da baci par utisaka?
Sent from my SM-N986B using Tapatalk
-
Ja sam se do prije 3 god grijao na drva + jedna klima (kuca u PG), trosio sam oko 7m drva godisnje. Onda sam uzeo jos jednu klimu i makao sporet. Na klimu imam mjerac potrosnje i za novembar je...
-
ako sad radis instalacije bolje ti je da ostavis u zid neki buzir ili nesto slicno kroz koji provuces kablove od tv do ostalih uredjaja
-
Ja ne bih prijatelja ubio ispod 2000 ziv. Tako da nije do standarda, nesto je i do prijatelja