Search:

Page 1 of 7 1 2 3 4

Search: Search took 1.00 seconds.

1. Replies
    162
    Views
    25,025

Sticky: Tehnoplus ima Kindle...

Tehnoplus ima Kindle https://tehnoplus.me/pretraga?search_text_box=kindl&product_cat=0
    Ja sam moj paperwhite prije par godina sa amazona njemackog uzeo za nesto manje od 100Eura ali su im od tada...
  2. Replies
    6,770
    Views
    1,628,849

Sticky: Zahvalite zelju mitrovicu i njegovom pink paketu...

Zahvalite zelju mitrovicu i njegovom pink paketu koji je podigao cijene prema operaterima i zbog cega je i izbacen iz Bosne i Hercegovine. Neka ga uvrste u poseban paket koji se posebno placa pa da...
  3. Sticky: Srecna trgovina. Najbitnije je da se zeni dopada

Srecna trgovina. Najbitnije je da se zeni dopada
  4. Sticky: Ovaj sto je jeftiniji 60 eura ima WebOS 25 i...

Ovaj sto je jeftiniji 60 eura ima WebOS 25 i procesor alfa 7 u odnosu na skupljeg koji ima WebOS23 i procesor alfa 5. A za oba pise da su 2025 godiste. Nesto mi tu ne stima. Ja bi svakako uzeo TV sa...
  5. Replies
    31,414
    Views
    3,477,130

Ja sam uzeo ovu prije nesto vise od godinu dana i...

Ja sam uzeo ovu prije nesto vise od godinu dana i meni je odlicna i udobna. Uzeo sam je na 50% popusta na nekoj akciji
    ...
  6. Replies
    441
    Views
    148,712

Sticky: Ovo na onaj novi kruzni idem desno i samo pravac...

Ovo na onaj novi kruzni idem desno i samo pravac pratim ulicu kroz naselje dok ne naletim na guzvu :)
  7. Replies
    1
    Views
    8,327

Prodajem Prodajem dva albuma sa znackama

PRODATO
    Dva albuma sa značkama od kraja 70tih i početka 80tih godina prošlog vijeka.
    Cijena za oba albuma je 50 eura....
  8. Replies
    31,414
    Views
    3,477,130

Ako se ne pojavis mozda ce te kaznit max kaznom...

Ako se ne pojavis mozda ce te kaznit max kaznom koja je zaprijecena za taj prekrsaj. Ako se pojavis i budes normalan mozda dodijeli minimalnu kaznu
  9. Replies
    6,770
    Views
    1,628,849

Sticky: Znaci na 2.2 paket je imala opcija za 2 TVa sa...

Znaci na 2.2 paket je imala opcija za 2 TVa sa karticama a sada na 4.2 paket koji je skupli za nekih 10 eura ne moze bez na jedan TV ili ako oce 2 TVa treba da nadoplati jos 3,5 eura mjesecno za jos...
  10. Replies
    5,293
    Views
    1,318,758

Ja bi licno isao na DDR5 ako ti finansije...

Ja bi licno isao na DDR5 ako ti finansije dozvoljavaju. Sto se buke tice kad vec budes sve prepakivao obavezno odradi ciscenje i zamjenu termalne paste na grafickoj, jer ce ti ona ovdje vjerovatno...
  11. Sticky: Poll: Dzabe im i plocice kad im na barem 10% cijena...

Dzabe im i plocice kad im na barem 10% cijena iznad njih ne stoji artikal kome je cijena namijenjena no moram svaki put dobro da zagledam i citam ona presitna slova ili cak i da upordjujem bar kodove...
  12. Sticky: Poll: Sto se pijace tice 2 vezice persuna (povece) u...

Sto se pijace tice 2 vezice persuna (povece) u Skadar na pijacu 30 centi, spanac 1 euro, salata 1 euro, pomorandze domace 80 centi, jaja od 13 -17 centi. Ko ide na nase pijace zna koliko ovo kosta...
  13. Sticky: Poll: Ova akcija ne pogadja samo markete vec i...

Ova akcija ne pogadja samo markete vec i distributere a to s jos jedni veliki lopovi u ovom lancu. Jos bi veci uticaj bio da se organizuje akcija da se nedjelju dana kupuje samo neophodno, sto rece...
  14. Sticky: Poll: Bojkot jedno lanca takodje nema puni ucinak jer...

Bojkot jedno lanca takodje nema puni ucinak jer je problem velikih cijena i kod proizvodjaca i distributera. Hajde da se potrudimo da nedjelju dana kupujemo samo ono sto je najosnovnije za puko...
  15. Replies
    3,266
    Views
    501,922

Dobro, ali dobro porazmisli o elektro...

Dobro, ali dobro porazmisli o elektro instalaciji, broju i poziciji uticnica i rasvjetnih tijela. Razvuci opticka vlakna, koakcijalce i ethernet kablove do svih pozicija gdje smatras da je potrebno....
  16. Replies
    3,221
    Views
    456,309

Sto se tice Tehnoplusa ja bi birao izmedju...

Sto se tice Tehnoplusa ja bi birao izmedju Kindle, Kindle Touch i Kindle Paperwhite na skuplje meodele ne bi isao. Pogledaj kakrakteristike ova tri i izaberi sto ti najvise odgovara. Ja imam...
  17. Replies
    3,221
    Views
    456,309

Ja sam uzeo Hisense...

Ja sam uzeo Hisense https://pc-gamer.me/p/Hisense-D20HW-odvlazivac--105950 i odlicno radi. Rijesio sam problem rosenja ogromnih prozora na zatvorenoj terasi. I za ves je proban jednom i odradio je...
  18. Replies
    455
    Views
    125,438

Soundbar je lijepih karakteristika ali to je ipak...

Soundbar je lijepih karakteristika ali to je ipak soundbar.
    Ja bi za te pare ipak poceo sa ovim
    https://audiodream-shop.me/product/denon-avrx1700h-2/...
  19. Sticky: Poll: Polako te ljudi sa kesama, pustite ljude da se...

Polako te ljudi sa kesama, pustite ljude da se malo naviknu na cegere. Kolko ja vidim na kasu svi zapomazu i kukaju sto je kesa 15 centi, zajebase se jednom, mozda i drugi put ali treci put nece no...
  20. Replies
    6,770
    Views
    1,628,849

Sticky: Jos jedan u nizu srbijanskih propagandnih kanala....

Jos jedan u nizu srbijanskih propagandnih kanala. Dokle vise braco, imate li ikakvu granicu.
  21. Replies
    5,599
    Views
    1,419,656

Kad je prvi put najavio asove i lopate na...

Kad je prvi put najavio asove i lopate na autoputu za danas lijepo sam ja rekao da cemo biti presrecni ako i dokumentacija bude spremna do danas. Nazalost bio sam u pravu niti dokumentacije niti asova
  22. Sticky: Poll: A znam ja to no ko ce provjeravat racun svaki...

A znam ja to no ko ce provjeravat racun svaki put. Lako je vidjet kad uzmes jedan ili dva artikla ali kad uzmes 20 nema sanse da provalis. Ovaj sam racun pogledao slucajno kad sam dosao kuci jer mi...
  23. Replies
    6,117
    Views
    966,820

Meni je glavni ventil pravio takav problem, mada...

Meni je glavni ventil pravio takav problem, mada je meni pritisak bio konstantno slab i to je sve pocelo nakon jednog nestanka vode. Rijeseno zamjenim ventila

Sent from my Mi 9 Lite using Tapatalk
  24. Replies
    18,034
    Views
    3,256,962

rekao bi da stranci koji dolaze na Zabljak imaju...

rekao bi da stranci koji dolaze na Zabljak imaju srece jer su to ljudi koji su tu dosli iskljucivo zbog prirode i ne dolaze mnogo u kontakt sa "turistickim radnicima".
  25. Replies
    31,414
    Views
    3,477,130

U PG ima par onih specijalizovanih prodavnica za...

U PG ima par onih specijalizovanih prodavnica za cigarete, cigarilose, tompuse i opremu za iste pa pogledaj kod njih, velika je vjerovatnoca da ima. Mada racunaj na to da ce bti i kvalitetne i...
Results 1 to 25 of 167
Page 1 of 7 1 2 3 4