Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Sumnjam da ce ovo ici u produžetke,a mislim da ce drugo pol FRA da da brzo gol,a posle još najmanje 1...da ne razvlačimo,ajde da vidimo :)
-
I dalje sam pod utiskom od juče!
Voz čeka ukrštanje,3 ženske,1 z Srb i dvije naše,zapališe u holu,i taman na njihovih pola cig treba da se krene,Ukrajinac gasi u pepeljari u holu,a one 3 svaka...
-
a nije radi toga no je mislio ako je mali da ga osuneti
-
Davno bješe,a dr je bio u godinama,tačno mi je došlo da je nekim slučajem živ,da ga pitam je li bačio moju kožu,ili...
-
Tripi sinko,ajde ti lijepo nastavi priču,kao da se ništa nije desilo...kišica rominja...
-
Meni je jedna davno rekla,kakva ti je glava ka u mačke!
-
A malo kao osvježi...ali uzalud :joy:
-
Vidio se ko zna znanje :joy:
-
Totalno zasluženo,bolji svo vrijeme.
-
-
Ko izmisli sirup od zove,sve mu se pozlatilo 300 g. od današnjeg dana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
https://www.vijesti.me/mundijal-2026/vijesti/815465/infantino-letio-vise-od-66-sati
Samo da ne vide ovo ova naša magarad...
-
Ima još pola sata,svakih 7,8 min po 1,navijamo od srca!
edit-najljepše bi bilo da fijuknu brzo još 2 i da se gradiš lijepo :)
-
Neka,zanimljive stavove ima,pa da odslušamo predavanje do kraja :)
-
Zahvaljujem!
Ali kako ću kad ne smijem klimu uključit zbog sinusa...?
-
Jes,i taj mrčo je imao Gitanes često.
A vaping je napredovao negdje oko 2016. pa nadalje,nema veze sa onim od prije,kad si morao da vučeš i zauške da dobiješ ka od nekadašnjeg Pointa.
E Joy...
-
https://www.dan.co.me/vijesti/drustvo/novo-evropsko-istrazivanje-pokazalo-vise-od-300-daka-uzimalo-kokain/
Treba pazit na djecu što više im govoriti i pokazivat posljedice...jer očigledno je i po...
-
Gol koji je primio sinoć...kao da ga je branio totalni amater,da ne budem grub i zavjere i gluposti,kao da je pustio da udje.
-
Lijepo je skinuo kilažu :joy:
-
Ja sam mislio da je Samsung najljepši sa bojama,ali čim sam Hisense upalio,promijenio sam mišljenje!
-
Neka,respect ako se reg samo zbog lizanja!
-
@joni je ja mislim sa Drača,a i ja sam se podigao tamo,ne znam,niko ne bi rekao da smo nas dvojica nepouzdani...a tek da ne držimo riječ... :)
-
Bih,ali neću,uživam u njemu,a kako vidim nakon 9 godina punih nimalo mi ne smeta,valja imati neki porok,nikotin jeste narkotik kojeg je najteže ostaviti,ali valja i imati neki porok,bitno je da u...
-
A kumare cu makar srest i rec im da su postali gori od one Mide,a ovu što lovi signal.pa yebem ti
-
I ja bih volio da imam Zdravkovu onu...da premjestim kuću na Sv.Stefan,ali malo juče :)