Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Postoji li neki pouzdan sajt gdje se moze rezervisati krstarenje ali po povoljnijim cijenama nego na zvanicnim web stranicama prevoznika?
-
Moze li mi neko objasniti zasto je ovaj strucnjak izbacio Drobnjaka posle samo 6 minuta, a ovaj ubjedljivo najbolji igrac sa 12 poena???? Probijao je kako je htjeo, samo ne znam da nije igrao previse...
-
Mislim da je napravljena greska sto Kobs nije zamijenjen nekim kreativnijim plejmejkerom koji igra vise za ekipu i koji je bolji suter za 3 poena od njega. Mislim i da Drobnjak nije ozbiljno rjesenje...
-
Uh kakve grozne vijesti..Svima nam je jedan od omiljenih igraca svih ovih godina, a djeluje i da se radi o dobrom momku. Nadam se da ce nas obradovati lijepim vijestima da ipak nije nista toliko...
-
Moze :D 2-0 za Monako. Prosjecna razlika preko 10. Znam kakva je ekipa Gran Kanarija. Ovi ce je pojesti, a i mi bismo ih dobili.
-
pa normalno, i ne treba da se mice..sta treba, da nam dovedu nekog novog repesu ili subotica..sto se mene tice, Mijovic ima jos bas dosta kredita.
-
posto imam tu cast da opet budem comissioner, mogli bismo poceti sa dogovaranjem oko termina drafta..Moj predlog ponedeljak u 19:30